15.Kent Lokantası Sancaktepe’de açıldı: Adalar’da ne zaman açılacak?

15.Kent Lokantası Sancaktepe’de açıldı: Adalar’da ne zaman açılacak?
Yayınlama: 24.09.2024
Düzenleme: 24.09.2024 16:50
A+
A-

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15. kent lokantasını Sancaktepe’de açtı. Kent lokantası açılışı, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle mitinge dönüştü. Adalılar ise Adalar’da ne zaman Kent Lokantası açılacağını sorgulamaya başladılar.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 15. Kent Lokantası’nı Sancaktepe’de açtı. Vatandaşların yoğun ilgisi altında açılışını yapacağı Kent Lokantası’na zorlukla ulaşan İmamoğlu, çoğunluğu gençlerden oluşan işletmenin ilk müşterilerine servisi kendi elleriyle yaptı.


“HER İLÇEDE EN AZ BİR TANE KENT LOKANTASI HEDEFLİYORUZ”


Açılışla ilgili açıklamalarını tezgâh arkasında ve tamamı kadınlardan oluşan çalışanların arasında yapan İmamoğlu, şunları söyledi:


“Kent lokantamız, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattımızın İnönü Mahallesi’ndeki durağında. Yeni yaptığımız bu metrolarda, özellikle metro üstü alanları kentin kullanımına en verimli şekilde sunabilmenin gayretini gösteriyoruz ve buralarda çok özel alanlar üretiyoruz. Mesela Bostancı sahilinde muazzam bir parkı bitirdik. Üstünde bir tane müzemiz var. Bazı yerlerde halkımızın ihtiyaç duyduğu ne varsa; mesela burada kent lokantası, başka yerde kütüphane, bir başka yerde başka ihtiyaçları karşılayan alanlar üretiyoruz. Bu noktada yine bizim Kozyatağı’nda muazzam bir çalışmamız var. Bizim 15. kent lokantamız. Ama şu an kapasite artırımını arkadaşlarım hazırlıyorlar. İnşallah kapasite artırımını toparladığımızda, çok özel bir sayıya ulaşmayı hedefliyoruz. Ki bu, her ilçede en az bir tane kent lokantası anlamına geliyor.”

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.