9 günlük bayramda Adalara ulaşım ücretsiz mi olacak? İşte detaylar!

9 günlük bayramda Adalara ulaşım ücretsiz mi olacak? İşte detaylar!
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

9 günlük Kurban Bayramı’nda Adalara ulaşım ücretsiz mi olacak? İstanbullular, Adalılar toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. İBB, Kurban Bayramı’nda ulaşım ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Peki, bayramda İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz mi olacak? Adalara ulaşım ücretsiz mi? İşte detaylar…


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak bayram süresince, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sunacağını duyurdu. Adalara ulaşım da ücretsiz olacak. Bu süre zarfında, ekiplerin 7 gün 24 saat görev başında olacağı ve İstanbul halkının bayramı rahat ve güvenli bir şekilde geçirebilmesi için çeşitli önlemler alındığı belirtildi.


Bayram süresince İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları tarafından gerekli görüldüğü durumlarda ek seferler düzenlenecek. Bu ek seferler, yoğun yolcu trafiğinin rahatlatılması ve vatandaşların beklemeden seyahat edebilmesi için planlanıyor. Ayrıca, İBB Deniz Taksileri bayram boyunca 7/24 hizmet vermeye devam edecek, bu sayede deniz ulaşımını tercih eden vatandaşlar da rahatlıkla seyahat edebilecek.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.