Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün kaçak inşaatta çilingir keyfi!

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün kaçak inşaatta çilingir keyfi!
Yayınlama: 26.05.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:22
A+
A-

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, kaçak olarak yapımı sokağa çıkma yasağında da hız kesmeden devam eden LOCADA adlı mekanda kurulan çilingir sofrasında görüntülendi!

adalar-belediye-baskani-erdem-gul'un-kacak-insaatta-cilingir-keyfi!

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün kaçak olarak yapımına tam gaz devam eden ve kendisi tarafından kanuni işlem yapması gereken LOCADA adlı mekanda çilingir sofrası kurması Adalıların tepkisine neden oldu. Böylece bu mekanın kaçak olarak kıyı kanununu hiçe sayarak sokağa çıkma yasağında dahi fütursuzca devam ediyor olmasının arkasında kimin olduğu ortaya çıktı.

Kıyı Kanunu hiçe sayılıyor!

korona-bahane-adalar’a-akin-akin-cimento-sahane!!!

Maden Mahallesi’nde LOCADA adlı plaj işletmesinin kıyı kanununu hiçe sayıldığı ve inşai faaliyetlerin tam gaz devam ettiği ve inşaat alanına gemi gemi çimento geldiğini belirtmiş ve yasa dışı olan bu yapılaşmanın durdurulup yapanlar için kanuni işlemin başlatılması gerektiğini belirtmiştik. Haberimizden sonra Adalar Kaymakamlığının belediyeye yazı göndererek inşaatın durdurulmasını istediği bilgisi tarafımıza ulaştı.

Milli Emlak arazisine de tecavüz edilen ve Darıca’ya doğru ilerleyen kaçak çalışmaların sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde de devam etmesi dikkat çekmişti. Ayrıca binanın yenilenme işi imar affıyla oldu ise buna müsaade edenler imar affını bahane edip bu bina yenilemelerini yaptırmaları suç mu değil mi? Diye sormuştuk.

Adalar Kaymakamlığının inşaat çalışmalarını durdurun yazısına rağmen devam eden kaçak inşai çalışmaların arkasında kimin olduğunu resimleri gördüğümüzde anlamış olduk. Anladığımız kadarıyla inşaat bittiğinde Erdem Gül çalışmaları durduracak!!!

Şükrü Abanoz

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. ironmonger dedi ki:

    Haberinize baktım da 1 seneden fazla bir zaman geçmiş bu arada ne oldu acaba ,bu kaçak yer tam gaz çalışmaya devam ediyor.Hatta o kadar işi ilerletmiş ki canan hanım ve ilçe belediye başkanları ile ekrem bile burada toplantı yapıyor.Bu nalbur’un yeri kemak kılıçdaroğlu’nun başını yiyecek.