İmamoğlu: “Adalar’da elektrikli araçların bir iki gün içinde hizmete girmesini bekliyoruz”

İmamoğlu: “Adalar’da elektrikli araçların bir iki gün içinde hizmete girmesini bekliyoruz”
Yayınlama: 15.07.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:21
A+
A-

İBB 2019 Yılı Faaliyet Raporu’nu İBB Meclisi’ne sunan Başkan Ekrem İmamoğlu, konuşmasında Adalar’da elektrikli araçların bir iki gün içinde hizmete girmesini bekliyoruz dedi

imamoglu:-"adalar’da-faytonlarin-bir-iki-gun-icinde-hizmete-girmesini-bekliyoruz"

İmamoğlu, “Yola çıkarken söz verdiğimiz gibi liyakat ve şeffaflığa dayalı prensiplerle iş başı yaptırdığımız genç ve dinamik kadromuzla adil, yeşil ve yaratıcı İstanbul hedefimiz için emin adımlarla yürüyoruz. Çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla başarılı olacağız. Bu aziz şehrin sorunlarına eşitlik, dayanışma, üretim, özgürlükle çözüm üstüne çözüm üreteceğiz” dedi.

Adalar’da elektrikli araçların bir iki gün içinde hizmete girmesini bekliyoruz

İmamoğlu, Adalar’da esnafla anlaşarak fayton uygulamasına son verdik ve yayalaştırarak elektrikli araç uygulamasına geçtiklerini hatırlatarak, “Çok olgun, çok şeffaf, çok insani bir şekilde bu süreci yönetmenin keyfini yaşıyoruz. Araçlarımız orada ve tümü Valilikle karşılıklı danışılarak sisteme dahil edildi. Fakat bir kısım zorluklar sebep olarak gösteriliyor. En son hukuki bir görüş alarak bilim kurulumuzun onayını aldık ve Vali Beye teslim ettik. İnşallah geçici olarak temin ettiğimiz araçlarımız ve taksilerimiz, yarısı kadın olan şoförlerimizle beraber Adalar’da bugün yarın hizmete girmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.