Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneğinin diktiği fidanlar büyüyor

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneğinin diktiği fidanlar büyüyor
Yayınlama: 12.04.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:37
A+
A-

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneğinin diktiği fidanlar büyüyor. Adalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş derneğin ağaçlandırdığı yerleri ziyaret ederek 500 fidan sözü verdi.

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneğinin diktiği fidanlar büyüyor

Sosyal sorumluluk bilinci ile Adaspor Sağlıklı Yaşam Derneği kuruluş yılı olan 1994 yılından bu yana üyelerinin katkısıyla “ağaçlandırma” çalışmaları yürütmektedir. Üyeleri arasında “ağaçlandırma” bilincinin artırılması, farklı kurum ve kuruluşlarla “ağaçlandırma” konusunda sürdürülebilir işbirliklerinin geliştirilmesi ve en önemlisi de adalarımızın ağaçlandırılmış alanlarının artırılması bu çalışmalarımızın en önemli sosyal çıktılarıdır. Adaspor Sağlıklı Yaşam Derneği, 1994 – 2015 yılları arasında üyelerimizin katkısıyla 5.000’in üzerinde fidanı Adalarımıza kazandırdı.

Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneğinin diktiği fidanlar büyüyor

Adalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş Kınalıada’yı ziyaret etti

Adalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere 11.04.2017 günü Kınalıada’yı ziyaret etti. Kınalıadalılarla adanın sorunlarını dinleyen Durmuş, yanında Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Muharrem Alpaslan ile beraber derneğin ağaçlandırdığı yerleri ziyaret ederek derneği, yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik etti. Burgazadası’na 3000 adet fıstık çamı diktiklerini belirten Durmuş, Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Muharrem Alpaslan’a 250 adet zeytin 250 adet fıstık çamını Kınalıada’ya dikme sözü verdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.