Adalar, Adalar olalı böyle pislik görmedi!

Adalar, Adalar olalı böyle pislik görmedi!
Yayınlama: 03.08.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Adalar tarihinin en pis günlerini geçiriyor. Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in, Başkanı Erdem Gül’ün beceriksiz yönetimi sayesinde Adalar pislikten geçilmiyor.

Adalar, Adalar olalı böyle pislik görmedi!

Büyükada’dan WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen resimlerde Adalar Belediyesine ait çöp arabalarının arkasından sızan suların yerlerde oluşturduğu su birikintilerin sinek vs. gibi mikrop taşıyıcılarının yuvası olduğu ve kötü kokulara neden olduğu belirtiliyor. Vatandaşlar, Adalar Belediyesi çöp araçlarının arkasından akan suların tehlike yarattığını ve bu rezilliği çektiklerini belirtiler.

Adalar, Adalar olalı böyle pislik görmedi!

Aslında bu tip sorunların bütün Adalar’da yaşandığı belirtiliyor. Yaz aylarının en tehlikeli durumlarından biri de salgın hastalıklarına davetiye çıkarması. İşte havanın çok sıcak olduğu bu günlerde ilçe temizliği görevini yerine getirmeye çalışan çöp arabaları adeta tehlike saçıyor!

Mahalle aralarında çöp tenekelerinden çöpleri çöp arabasında sıkıştırıp içerideki haznesine istifleyen bu araçların içinde bulunan ve sıkışan çöplerden arta kalan suyun toplandığı bölümden dışarı sızan pis çöp suları sıcak yaz günlerinde hastalığa davetiye çıkarıyor.

Resimde de görüldüğü üzere çöp arabasından sızan pis çöp suları mahalle halkını tedirgin ediyor. Büyükada’da etrafa hem pis koku hem de tehlike saçan bu sızıntılar hakkında zabıtaya bilgi veren mahalle sakinleri bir sonuç alamamaktan şikayetçi. Önlem almanız için İlla birileri hastalıktan kırılması mı gerekiyor?

Büyükada’da oturan vatandaşlar, Adalar Belediyesi’nin çöp toplama aracındaki pis suyun yola aktığını bildirdi. Gazetemize ulaşan bölge sakinleri, “pis su yola akıyor. Koku ve sinek oluşumuna neden olan bu olaya dikkat edilmesini istiyoruz” dedi

Adalar, Adalar olalı böyle pislik görmedi!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.