Adalar Adliyesi ünlülerin boşanma adresi oldu!

Adalar Adliyesi ünlülerin boşanma adresi oldu!
Yayınlama: 15.07.2023
A+
A-

Denizin içinde bir ilçe olan Adalar İlçesi ve Adalar Adliyesi ünlülerin boşanma adresi oldu. Denizin içinde olan Adalar, medya mensupları için zor bir yer. Çünkü bir habere gelen muhabirlerin bütün günü adada geçiyor. Buda zaman kaybı anlamına geliyor. Dolayısıyla haber merkezleri Adalara çok muhabir göndermek istemiyor. Buda sessiz sedası boşanmak isteyen ünlüleri cezbediyor.

Hatırlanacağı üzere bir çok ünlü Adalar Adliyesi’nde boşanma işlemlerini gerçekleştirmişti. Geçen aylarda geçtiğimiz yıl ağustos ayında nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un 8 aylık evliliklerini Adalar Adliyesi’nde bitirmişlerdi.

Dün ise, Yaz Şarkısı dizisinde başrol oynayan Nilsu Berfin Aktaş, eşi Serdar Sertçelik’ten anlaşmalı olarak boşandı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş bir süredir ayrı yaşadığı Serdar Sertçelik‘le boşanma kararı almıştı. Oyuncu bugün Büyükada’daki Adalar Adliyesi‘nde boşandı. Tarafların hazır bulunduğu duruşmada Aktaş ve Sertçelik boşanma konusunda anlaştıklarını beyan etti. Karşılıklı birbirlerinden talepte bulunmayan ikilinin duruşması 10 dakika sürdü.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.