Adalar Ak Parti İlçe Başkanı “Çınar seçmemizin sebebi de gölgesinde herkese yer var”

Adalar Ak Parti İlçe Başkanı “Çınar seçmemizin sebebi de gölgesinde herkese yer var”
Yayınlama: 08.01.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:33
A+
A-

Adalar Ak Parti İlçe Başkanlığı, İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü katkılarıyla Cumhuriyetimizin 94. Yılı sebebiyle tüm Adalar’da 94 adet çınar ağacı dikimi için bir etkinlik düzenliyor.

Adalar Ak Parti İlçe Başkanı “Çınar seçmemizin sebebi de gölgesinde herkese yer var”

Adalar Ak Parti İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin 94. Yılı sebebiyle tüm Adalar’da 94 adet çınar ağacı dikimi için bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlik sebebiyle önce Burgazadası’nda başlayan çınar ağacı dikimine  07.01.2018 Pazar günü Kınalıada’da devam edildi. Etkinlik kapsamında çınar ağacı dikimine Heybeliada ve Büyükada ile devam edilecek.

94 adet çınar ağacının dikimine Adalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş, Adalar Ak Parti ilçe teşkilatından sorumlu Derviş Atıcı, Kınalıada Spor Kulübü eski başkanı Osman Özden, Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneği Fahri Başkanı Muharrem Alpaslan, Ada Spor Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Şükrü Abanoz, Kınalıadanın önde gelen isimleri, esnaf ve adalılar katıldı. Dikilen çınarların bazıları; Cami Derneği adına bir çınar cami parkına, Ada Spor Sağlıklı Yaşan Derneği adına bir çınar manastır yokuşuna, Kınalıada Sınırlı Sorumlu Su Ürünleri Kooperatifi adına bir çınar Hrant Dink Parkına, Kınalıada Su Sporları adına bir çınar havuz yoluna, Muhtarlık olarak muhtarlık binasının yanına, Kınalıada İlkokuluna, Kınalıada Spor Kulübü adına bir çınar dikilerek ağaçlar derneklere ve adalılara emanet edildi…

Etkinliğin amacını çalışmaları ölümsüzleştirmek, STKlar dahil herkesi bu işin içine sokmak ve bunları sembolize etmek için ululuğun sembolü olan çınar ağacı dikerek ‘Biz hep birlikte Türkiyeyiz, bu Cumhuriyet hepimizin’ demek için 94 adet çınarı Adalar’a diktiklerini söyleyen Adalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş: “Çınar seçmemizin sebebi de gölgesinde herkese yer var” dedi.

Adalar Ak Parti İlçe Başkanı “Çınar seçmemizin sebebi de gölgesinde herkese yer var”

Ak Parti Adalar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş: “Bu yıl Cumhuriyetimizin 94.Yılında ileriye bir hatıra bırakabilmek, bugünü ölümsüzleştirmek için adalarımızın tümüne 94 çınar dikelim istedik ve bunu adalarımızın olabildiğince her kesiminin temsil edildiği insanlarla dikiyoruz. Çünkü, burada şunu da  söylemek istiyoruz… Biz hep birlikte Türkiyeyiz. Bu Cumhuriyet hepimizin… Bugün Kınalıada’da dikimi gerçekleştirdik. Bundan önce Burgazada’yı tamamladık. Önümüzdeki günlerde Heybeliada ve Büyükada’yı tamamlayarak  94 çınarın dikimini tamamlayacağız. Çınar seçmemizin sebebi de gölgesinde herkese yer var” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.