Adalar Belediye Başkan Adayı Uğur Sina Şen, halk ve yerel basın ile bir araya geldi

Adalar Belediye Başkan Adayı Uğur Sina Şen, halk ve yerel basın ile bir araya geldi
Yayınlama: 21.01.2024
Düzenleme: 22.01.2024 12:52
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’un ilçeleri için belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladıktan sonra Adalar Belediyesi başkan adayı olarak açıklanan Uğur Sina Şen, çalışmalarına başladı. Bugün halk ve yerel basınla bir araya gelen Şen, önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti olarak Adalar’da yapılan ve tamamlanan hizmetlere değinen Şen, Büyükada Şehit Murat Yüksel İlköğretim Okulu ve Kınalıada Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun güçlendirip depreme dayanıklı hale getirilmesi, çok sıkntılı bir süreçten geçen Adalar’daki Su Ürünleri Kooperatiflerinin Kiralanma Süreci, Adalar’da Kadastro Süreci, yapımı tamamlanan Büyükada Çarşı Camii , Kınalıada Su Deposunun yeniden yapılması, Adalar’da Dalyan alanlarının kiralanması adı altında kıyı şeridinin bazı kişilerin eline geçmesinin önüne geçilmesi, Adalar’da bir ilk olan Büyükada Kapalı ve Açık Spor Tesisi, Büyükada Edebiyat Müze Kütüphanesi, Büyükada Mezarlığı Alan Tahsisi’nin yapılıp Adalılaraın hizmetine sunulmasının yanı sıra Büyükada 125. Yıl İlk Öğretim okulunun yeni binası, Büyükada’da yapımı devam eden Anaokulu, Kınalıada Sağlık Ocağı ve proje aşamasında bulunan Heybeliada’daki futbol sahası gibi devam eden projelere de değinen Şen, mezarlık sorunu için, “Mezarlık sorunu vardı. ‘Biz yapamıyoruz’ dediler. 15 günde yasal izinleri Çevre Bakanlığı’ndan Orman Bakanlığı’ndan alıp kendilerine verildi. Verildikten 1.5 yıl sonra ilk gömüyü yapabildiler. Çünkü hep önümüz kesiliyor dediler. Bizim derdimiz o değil. Biz bütün vatandşalarımıza eşit davranarak eşit hizmeti verebilmek, samimiyetle akıl yoluyla bu hizmetleri yapabilmek için bir yola çıktık” dedi.

Adalar’daki imar planların hazırlanmasının Adaların imara açılacağı anlamına kesinlikle gelmemesi gerektiğinin altını çizen Şen, Türkiye’nin, Ülkemizin her tarafında kendi içindeki 65 yaş ve üzerindeki ulaşımın ücretsiz olduğu bir yerde sadece Adalar’da insanlardan ücret alınarak taşıma işleminin yapıldığını belirtti.

Biz buralara oksijen adası, emekli adası veya buna benzer sıfatlar diyeceğine vatandaşımızın en iyi hizmeti aldığı, çöpünün dahi kaldırılmasının bir lütuf olarak gösterimediği bir yer olarak görmek ve hizmet yapmak için çalışmalara başladığını belirtti.

Adalar Belediye Başkan Adayı Uğur Sina Şen, halk ve yerel basın ile bir araya geldi

 

 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.