Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik, kimden izin aldın?

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik, kimden izin aldın?
Yayınlama: 18.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in yaptıklarının ardı arkası kesilmiyor. Adaları kaçak inşaat furyasına boğan Çelik’in şimdi de evini taşlarla örmeye başladı

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik, kimden izin aldın

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik, Büyükada’daki bir sokaktaki evini taşlarla örmeye başlaması Adalıların tepkisine neden oldu. Belediyede görev aldıktan sonra altına milyonlarca lira değerinde AUDİ Quattro marka JİP alan, aldığı arabaya gönül rahatlığıyla binemeyen, dikkat çekmemek için evine yeni aldığı veya AUDİ şirketi tarafından hediye edildiği öne sürülen, değeri binlerce lira olan elektrikli bisikletle gidip gelen Çelik, Adalar’da yarattığı kaçak inşaat furyasına eğer izinsiz ise (Bir tabela göremedik) bir yenisini kendi eviyle ekledi.

Engin Çelik, eğer binası tescilli veya tarihi eser değilse izin dahilinde bu çalışmaları yapabilir. Bu haberi yapmamızdaki sebep ise şu; Adalar Belediyesi’nde kendisinin yanına uğramadan basit onarım altında bir boya yapmak isteyen adalıya bile bir çok zorluk çıkaran, anasından emdiği sütü burnundan getiren Çelik’in, burayı izin dahilinde yapıp, yapmadığı!

Kaçak inşaatların son zamanlarda Adaları moloz cehennemine çevirdiğinden vatandaş hem yazın hem de inşaat yasağının başlayacağı 15 Haziranı iple çeker oldu. Bakalım Adalar Belediyesi kendi koyacağı inşaat yasağına kendi uyacak mı?

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e soralım

Burasının KUDEB izni var mıdır?

Varsa neden binanın görünen bir yerine tabelayı asmadınız?

Yoksa kendinize bağlı olan Zabıta Müdürlüğüne kendiniz için bir yaptırım uygulayacak mısınız?

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.