Adalar Belediye Başkan Yardımcısı hakkında derhal soruşturma açılması gerekiyor

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı hakkında derhal soruşturma açılması gerekiyor
Yayınlama: 05.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar halkını sokağa dökmek isteyen Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin çelik, Belediye meclis kürsüsünden açıkça topluma karşı “Siz bizi astınız yok edemediniz, yaktınız yok edemediniz” diyerek vatandaşı ve belediye meclisini provoke etmesiyle Meclis Salonu karıştı. Meclis Başkanı sıfatıyla Erdem Gül bu konuşmayı uyarmayarak yardımcısına sahip çıktı.

I.B.B pankart aşmak suretiyle duyurmaya çalıştığı ‘5 ekim tarihinde akülü ve scooter araçlarının Adalar dışına çıkartılması aksi taktirde toplanacaktır’ diyerek vatandaşı rahatsız eden, kışkırtan söylemi ile dolan halkı, ENGİN Çelik’in Madımak olaylarını kastederek halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden, ırkçı, mezhepçi konuşması ile vatandaş ve kamu karşı karşıya geldi.

Görevi, beldenin huzur ve sükunetini sağlamak olan bu kendini bilmezler yaptıkları yolsuzluklara, haksızlıklara, usulsüzlüklere karşı halk dur demek için Belediye önünde toplandı. Şimdiye kadar kimsenin ses çıkarmadığı, görmezden gelindiği yerde vatandaş kendi eliyle yaşamlara dur dedi. İşte tam noktada Adalar halkına sükunet ve itidal çağrısı yapmak görevimiz. Halkı alenen kin ve düşmanlığa tahrik eden, kardeşlik hukukunu tahkir eden, vatandaşın huzur ve sükunetini bozucu davranış ve söylemlerde bulunan ENGİN Çelik’in görevden el çektirilmesi, hakkında adlı ve idari soruşturmanın Savcılık ve Mülki İdare tarafından başlatılması elzemdir. Aksi takdirde vatandaşın kamuya olan güven sarsılacaktır.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.