Adalar Belediye Başkan Yardımcısı şimdi de güvenlikçilere saldırdı!

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı şimdi de güvenlikçilere saldırdı!
Yayınlama: 15.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in vukuatları bitmiyor. Çelik’in şimdi de Bostancı Şehir Hatları İskelesi güvenlikçilerine saldırdırdığı öne sürüldü.

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı şimdi de güvenlikçilere saldırdı!

Edinilen bilgiye göre olay 12/10/2021 Salı günü sabah saatlerinde meydana geldi. Köpeğiyle Büyükada’ya gitmek için Bostancı’da bulunan Şehir Hatları Vapur İskelesine gelen Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik, köpeğini vapura almayan güvenlik görevlileriyle tartıştı.

Köpeğin ağızlığı olmadığı için vapura almayacaklarını söyleyen güvenlikçilere “Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Üyesi ve Adalar Belediye Başkan Yardımcısıyım. Siz beni nasıl vapura sokmazsınız” dediği bunun üzerine güvenlikçilerin “Sizin kim olduğunuz bizi ilgilendirmiyor. Biz burada prosedürü uygulamak zorundayız. Köpeğinizin ağızlığı yok. Diğer yolcuların güvenliği için bu vaziyette vapura alamayız” dedikten sonra Çelik’in agresif tavırlar göstermesi üzerine çıkan tartışma sonucu kapıların güvenlikçe kapatıldığı ancak Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in zor kullanarak kapıları eliyle açmak istediği bu esnada da kapının camının kırıldığı öne sürüldü.

Daha önce “en iyi kadın ölü kadındır” diyen, Adalar Belediyesi CHP’li bir kadın meclis üyesine ana avrat küfür eden, seçilmeden önce Adalar Asliye Ceza Mahkemesi’nde birahanesine komşu olan işletmenin sahibiyle silahların çekildiği kavgada kemik kırmaktan yargılanan Çelik ile ilgili tutanak tutulduğu ve vapura alınmadığı gelen bilgiler arasında.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.