Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül eşinden boşandı

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül eşinden boşandı
Yayınlama: 24.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Eşi Aslı Gül’ü aldattığı iddia edilen Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül eşinden boşandı. Erdem Gül eşine maddi manevi tazminat ödeyecek.

Karısını aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşen Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ile karısı arasında yaşananlar günlerce konuşulmuştu. Twitter üzerinden kocası Erdem Gül’e zehir zemberek sözler söyleyen Aslı Gül, tepkisini her fırsatta dile getirmişti. Edinilen bilgiye göre Anadolu 14. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonuçlandı. Erdem Gül ile karısı Aslı Gül boşandı. Aldığımız bilgiye göre Erdem Gül, karısına toplamda 100-200 bin TL arası maddi ve manevi tazminat ödeyecek. İki çocuk için 6000 TL nafaka ödeyecek.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Sacit dedi ki:

    Belediye Başkanı olarak sizin içinde söylenti çok. Ama hiçbirinde şu kadar götürmüştür diye dedikodu yok. Varsa yoksa alkolle aranızın fena şekilde iyi olduğu, çapkınlığınızla, boşanmanızla ama rüşvete ilişkin böylesi bir söylenti gelmiş değil. Hadi erkek adam çapkın olabilir der geçeriz ama bu dedikodular yapılanlar geçilecek gibi değil Başkan bey. iddialar sizin Adalarda 2. Dönem başkanlığınız önündeki tek engeldir. Adalılardan hiç kimse makam, mevki ve yetkisini cebini doldurmak için kullanan ve onları himaye eden Belediye Başkanlarını görmek istemez adalı seçmenler tarafından ve genel merkeze günlük gönderilen yerel olsun ulusal olsun haberler vasıtasıyla, fatura direk Belediye Başkanına kesilir. Dedikoduları araştırmanızı, seçtiğiniz çalışma arkadaşlarınızı tekrar gözden geçirmenizi adınızı kullanarak Adaları ağır imar yolsuzluklarına alet edenleri, kaynağı belli olmayan arabalar, gayrimenkuller alan personellerinizi tespit etmek ve yetkililere bildirmek mevcudiyetinizi sağlama almak olacağının bilinciyle soruşturma yaptırmanız hayrınıza olacaktır. Tasarruf tercihinizi merakla bekliyoruz. Ümit ediyoruz ki Kamudan yana karar verip, Adaların kangren haline gelmiş İmar olayından menfaatle nen çete olmuş grubu ortaya çıkartırsınız

  2. Parsacı Engin dedi ki:

    Parsayı toplama görevi enginde olduğu için erdemin adı geçmiyo o işlerde

  3. Asil dedi ki:

    Bundan bize ne?