Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül kayıp! Meclis toplantısı iptal edildi!

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül kayıp! Meclis toplantısı iptal edildi!
Yayınlama: 04.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar Belediyesinin bugünkü nisan ayı meclis toplantısı saat 11.00’dan saat 13.00’a ertelendi sebebi ise hayvanseverlerin belediyeyi basması. Başkan Gül ise belediyeye gelemedi. Şuan hayvanseverler ikna edilmeye çalışılıyor.

Adalar’daki sorunlar bir türlü durmak bilmiyor. Adalar Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı hayvanseverlerin meclisi basması sebebiyle 11.00’da yapılması gereken toplantı saat 13.00’a ertelendi. Ak Parti Gurubu ise kendilerine sabah saatlerinde durumun bildirilmesi sebebiyle protesto amaçlı meclise katılmayacaklarını belirttiler.

Adalar'daki hayvanseverler bir süredir veteriner hizmetlerinden memnun değil hatta Adalar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu öne sürülüyor. Hayvanseverler ,Adalar Belediyesi veterineri Mustafa Ün'ün istifa etmesini istiyor. Protestoya Adalar İYİ Parti Teşkilatı da destek veriyor.

Adalar’daki hayvanseverler bir süredir veteriner hizmetlerinden memnun değil hatta Adalar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu öne sürülüyor. Hayvanseverler ,Adalar Belediyesi veterineri Mustafa Ün’ün istifa etmesini istiyor. Protestoya Adalar İYİ Parti bireysel olarak destek veriyor.

Adalar Belediyesi veterinerlerinden biri ve suç fiillerine göz yumdukları iddia edilenlerle ilgili suç duyurusunda bulunulduğu öne sürülüyor.

Adalar Belediyesi veterinerinin,

    – “bağış” ya da “ilaç parası” adı altında ve makbuzsuz şekilde hayvanseverlerden sürekli para toplaması,

    – mesai saatlerinde görev yerinde bulunmaması,

    – şikayet edenlerin Belediye veterinerliğinden hizmet almalarının yasaklanması,

ve yönetimin, şikayetlere kulağını kapatması, hayvanseverleri bezdirmişti.

Belediye veterineri, kendisinden hizmet almak isteyenlerden makbuzsuz şekilde para alamaz.

Yerel hayvan koruma görevlileri, Belediye veterinerinin “Adalar Belediyesi veterinerlik için kaynak ayırmıyor”, “İBB bize yardım etmiyor” gibi gerçek dışı bilgilerle hayvanseverlerden para topladığını iddia etti.

Belediye kliniğinin 2,5 senedir ilaç temin ruhsatı yok.

Adalar Belediyesi veteriner kliniğinin ilaç ruhsatı, Tarım Müdürlüğünün Aralık 2019’da yaptığı denetim sonucu, kliniğin hijyenik şartları taşımadığı, ilaçların uygun koşullarda muhafaza edilmediği ve veterinerin e-reçete ve ilaç takip sistemine kaydolmadığı gerekçeleriyle iptal edildi. O günden bu yana kliniğin hijyenik şartları düzeltilmedi, ilaçlar için bir küçük alan strafor ile muayene odasından ayrılmadı, veteriner ilaç takip sistemine kaydolmadı, ilaçlar uygun koşullarda muhafaza edilmemeye ve hayvanlar gayrı hijyenik ortamda tedavi edilmeye devam ediyor.

Bu sebeplerle savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu öne sürülüyor…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.