Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül koronavirüse mi yakalandı?

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül koronavirüse mi yakalandı?
Yayınlama: 06.04.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

Adalar Belediyesi’nde art arda çıkan COVİD-19 vakaları Adalar Gündemine oturdu. Belediyede başkanlık özel kalemlerinin ve başkanlık korumasının COVİD-19’a yakalandığı belirtiliyor.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül koronavirüse mi yakalandı

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün korumasının ve başkanlık makamı özel kalemlerinin COVİD-19 virüsüne yakalandığı belirtildi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün de COVİD-19’a yakalandığı iddia edildi. Gül’ün bu sebeple yetkilerini yardımcısı Engin Çelik’e devrederek Ankara’ya gidiyorum diye 3 gün izin aldığı gelen bilgiler arasında. Ancak Gül’ün izin almasına rağmen Adalar’da görünmesi ise dikkat çekiyor. Bir Belediye Başkanının yalan yere izin alması suç teşkil ediyor.

Diğer önemli bir konu ise meclis toplantıları. Bilindiği üzere pazartesi günü Nisan ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi dün (05.04.2021) gerçekleştirildi. Cuma günü (09.04.2021) ikinci birleşim gerçekleştirilecek. Bu ortamda cuma günü toplantının nasıl yapılacağı merak konusu.

Yukarıda saydığımız isimler Adalar Belediyesinin Nisan ayı meclis toplantılarının ilk bileşimi olan pazartesi günkü toplantısına meclis salonuna girerek katıldı. Toplantıda virüsün diğer kişilere geçip geçmediği ise muamma. Toplantıya katılacak meclis üyeleri tedirgin. Adalar Belediyesinin ivedi bir şekilde karantinaya alınarak bütün çalışanların COVİD-19 testlerinin yapılması virüsün daha hızlı yayılmasının önüne geçmek için çok önem arz ettiği gelen bilgiler arasında.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.