Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün düzeltmesine düzeltme!!!

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün düzeltmesine düzeltme!!!
Yayınlama: 31.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Hatırlanacağı üzere ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, Burgazada’da yürümeyi engellediği için uyarıda bulunduğu Ada Keyif restoranın çalışanı tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradığını iddia etmiş, olay yerel ve ulusal basında yer bulmuştu.

Olayı Twitter hesabından duyuran Milor, Burgazada ‘Ada Keyif’ restoranında çalışanları saldırısına maruz kaldığını, ölme riskinin olduğunu daha sonra öğrendiğine göre de restoranın sahibinin Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Bucak olduğunu belirtmişti.

Milor’un bu paylaşımına Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’den bugün bir düzeltme geldi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, T24’e yaptığı açıklamada, Vedat Milor’un şiddet gördüğü restoranın sahibinin Adalar Belediye Başkan Yardımcısı değil, Belediye Meclis Üyesi Fatma Bucak olduğunu söyledi.

Bu söylemde yanlışlık yok ancak eksik bir durum var. Nedir diye sorarsanız, Fatma Bucak Belediye Meclis Üyelliği yanında aynı zamanda Adalar Belediye Başkanlığı 1. Başkan Vekili. Eğer gizli saklı bir meclis toplantısı yapılıp görev değişikliği yapılmadıysa…

Adalar Belediyesinin 09.04.2019 tarihli 1. Birleşiminde 13 Gündem Maddesinin Görüşüldüğü Toplantıda, Meclis 1. Başkanvekilliğine Fatma BUCAK, 2. Başkanvekilliğine Nesrin KARANFİL seçilmişti.

Yani bu ne demek? Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül bir yere gittiğinde Adalar Belediyesini yönetecek kişi Fatma Bucak. Gül’ün ve Bucak’ın olmadığı zamanlarda ise Adalar Belediyesini yönetecek 2. Başkan Vekili Nesrin karanfil…

Çalışanların yaptığı bir olayı ticarethane sahibinin üstüne yıkmak nasıl doğru değilse, makam verdiğiniz bir başkan vekilinizin görevini saklamak da o kadar yanlış. Sayın Gül bu düzeltmeyi neden yaptı bilmiyoruz ancak bizde kendisini düzeltiyoruz…

Adalar Belediye Meclisi’nde alınan Kararı aşağıda yayınlıyoruz

Karar No: 2019/11

TEKLİF ÖZÜ= Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Seçimi TEKLİF =İlgi: 5393 sayılı Belediye Kanunu

31.03.2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimi nedeniyle, Belediye Meclisi 8. Seçim Dönemi, 1. Toplantı Yılı, Nisan ayı toplantılarında, Belediye Meclis 1. Başkan Vekili seçimi yapılması gerekmektedir

Buna göre, 5393 sayılı Belediye Kanunun 19. Maddesi gereği Belediye Meclis 1. Başkan Vekili seçiminin yapılması için evrakın Belediye Meclisine havalesini arz ederim.

TEKLİF-KARAR Belediye Meclisinin 8. seçim dönemi 1. toplantı yılı, 2019 yılı Nisan ayı toplantılarının 09.04.2019 tarihli 1. Birleşiminde Yazı İşleri Müdürlüğünün 05.04.2019 tarih ve 2987 sayılı yazısına istinaden seçilecek olan 1. Başkan Vekili yapılan gizli oylama sonucunda mevcut 12 oydan, Fatma BUCAK 8 oy alarak 1. Başkan Vekili üyeliğine seçilmesine oyçokluğuyla karar verildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.