Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız?

Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız?
Yayınlama: 04.06.2024
Düzenleme: 04.06.2024 17:16
A+
A-

Adalar’daki çöplü görüntülerin önüne bir türlü geçilemiyor. Kınalıada’nın çöp adası olması için imza atan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Alpolat, yardımcısı senelerdir görevde olan, başarıyı bir türlü yakalamamasına rağmen ne özelliği varsa hala görev verilen Sevgi Ünsal, Fen İşleri Müdürü Halil Özge Dara sizler ne iş yapıyorsunuz?


Bir belediyenin asli görevini yerine getiremeyen yöneticiler olarak o koltuklarınızda neden hala oturuyorusuz? Beceremiyorsanız istifa edin. Adalılar sizi o koltuklara çöp kokularını içilerine çeksinler diye seçmedi. Adalıların bu görüntülere neden mahkum ediyorsunuz?


Kınalıada Taşocaklarının çöplüğe çeviren önergeyi/teklifi imzalarken hade utanmadınız, Büyükada Şemsi Molla’dan gazetemize gönderilen bu görüntülerdende mi utanmıyorsunuz? Senelerdir Adalıların çöp konusunda belediye olarak sizden çektikleri nedir? Adalar’daki alt caddeleri temizlerek insanların gözünü boyamayı bırakın. Adada üst tarafta oturan insanlarda var. Yapamıyorsanız istifa edin, istifa etmekte bir erdemdir.

Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız Adalar belediye başkanı, yardımcısı, fen işleri müdürü siz ne iş yaparsınız

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.