Adalar Belediye Başkanlığı seçimlerini kim kazanır?

Adalar Belediye Başkanlığı seçimlerini kim kazanır?
Yayınlama: 10.03.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Adalar Belediye Başkanlığını hangi adayın kazanacağını düşünüyorsanız anketimize katılarak oyunuzu kazanmasını istediğiniz başkan adayına kullanabilirsiniz.

ANKETE KATILMA ŞARTLARI

Anketimize katılmak için öncelikle adagazetesi.com.tr sitemize gerçek İsim/Soyisminizle kayıt olup Adalar İlçesi seçmen kütüklerinde kaydınız olması ve oyunuzu Adalar İlçesinde kullanıyor olmanız gerekmektedir. Sosyal Medya hesaplarınızla da kayıt olup giriş yapabilirsiniz.

Siteye kayıt olmak ücretsizdir. Sitenin üstünde kayıt ol sekmesini tıklayarak kaydınızı kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt olan okurlarımızın Adalar seçmen listesinde olup olmadığı kontrol edildikten sonra kaydı onaylanacaktır. Kayıtlı üyelerimiz daha önce kaydı onaylandığı için oylarını kullanabilirler

Doğru oranları bulabilmemiz için aldığımız bu önlemler dolayı okurlarımızdan özür dileriz. Alınan bu önlemler sadece bu anket için geçerlidir. İsimler alfabetik sıraya göre listelenmiştir.

KAYIT OLMA / OY KULLANMA SÜRECİ

  1. Öncelikle Adalar İlçesi seçmen listelerinde kaydınızın olması gerekmektedir
  2. Gerçek isim ve soy isminizle kayıt olmanız gerekmektedir. İsim ve soy ismini belirtmeyen okurlarımızın kaydı onaylanmayacaktır. Sosyal Medya hesaplarınızla da kayıt olup giriş yapabilirsiniz. İsminiz ve soy isminiz hiçbir şekilde görünmeyecek ve paylaşılmayacaktır.
  3. Kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra isim ve soy isimleriniz tarafımızdan seçmen listelerinden kontrol edilip teyit edildikten sonra kayıt işleminiz onaylanacaktır.
  4. Kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra epostanıza gelen şifre ile oyunuzu kullanabileceğiniz linki tıklayarak oyunuzu kullanabilirsiniz. Bundan dolayı gerçek epostanızı yazmanız gerekmektedir.
  5. Sahte isimler, epostalar veya sadece kullanıcı adıyla yapılmaya çalışılan kayıtlar ret edilecek ve tarafınıza eposta ile bildirilecektir.
  6. Bir oy kullanma hakkınız vardır

[totalpoll id=”120612″]

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.