Adalar Belediye Meclisi’nde Erdem Gül ve Engin Çelik’e ağır sözler!

Adalar Belediye Meclisi’nde Erdem Gül ve Engin Çelik’e ağır sözler!
Yayınlama: 06.01.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalar Belediyesinin ocak ayı olağan meclis toplantısı Adalar Belediyesi meclis salonunda gerçekleşti.

Adalar Belediye Meclisi'nde Erdem Gül ve Engin Çelik'e ağır sözler!

Adalar Belediyesinin ocak ayı olağan meclis toplantısında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e sözlenen ağır sözler meclise damgasını vurdu.

Son günlerde Adalar’da sıkça konuşulan Engin Çelik’in Adalar Belediye meclis üyelerinden CHP Meclis Üyesi Haluk Derman, Ak Parti Meclis Üyesi Kemal Türkyılmaz ve DSP İlçe Başkanı Nail Murat Pekin hakkında “bu arkadaşlar ne yaparsa haberim olacak” şeklinde tehditkar söylemleri ve Engin Çelik’in akrabası Y.Çelik’in Engin Çelik ve Erdem Gül’e sarf ettiği sözler mecliste ortamı gerdi.

Olay önceki gün belediye binasının meclis salonunda meydana geldi. Ak Parti Meclis Üyesi Kemal Türkyılmaz, kendisi hakkında tehditkar bir dille “bu arkadaşlar ne yaparsa haberim olacak” şeklinde konuşan Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e böyle bir konuşmanın yapıp yapmadığını sordu.

Kemal Türkyılmaz: ” Murat Pekin, Haluk Derman ve benim hakkında ileri geri konuşmuşsun bunu teyit ettirmek için söz aldım.

Engin çelik: “Evet dedim”

Kemal Türkyılmaz: “Niye”

Engin Çelik: ” Biz karar alırken bize ret oyu kullananlar birazcık ağırlığımızı hissetsinler”

Kemal Türkyılmaz: “Bunu yapan terbiyesizdir, ahlaksızdır, adam değildir. Bu kadar adada siyaset yapılıyor, sor bakalım hiçbir siyasi partide böyle bir terbiyesizlik görülmüş müdür? Erdem Bey, sizin bu konuyla alakalı haberiniz vardır”

Erdem Gül: “Lütfen 2021 senesine sevgiyle, hoşgörüyle girelim. Barışla girelim”

Erdem Gül’ün bu konuşması üzerine meclis toplantısını izlemeye gelen Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in akrabası olan Y.Çelik Belediye Başkanı Erdem Gül’e dönerek…

Y. Çelik: ” Ben seni adam bildim. Seçimlerde yanından ayrılmadım. Tüm Adaları seninle dolaştım. Yapamıyorsan kalk o koltuktan. Seni karpuz bildim kelek çıktın. Davul senin sırtında tokmak Engin’in elinde.

Y.Çelik daha sonra CHP’nin Vanlı üyelerine dönerek; “Bütün işleri, size veriyorlar. Bu adada inşaat kalfasıyım. Ben ne yiyeceğim?” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 13 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.