Adalar belediyesi eski başkanından büyük başarı

Adalar belediyesi eski başkanından büyük başarı
Yayınlama: 12.11.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:34
A+
A-

Adalar’daki başarılı siyasi kimliği yanında milli formayla bir çok başarıya da imza atan Adalar Belediyesi Eski Başkanı Çoşkun Özden, futboldan sonra teniste de milli formayla ülkesini başarıyla temsil etti. 

Adalar Belediyesi Eski  Başkanından büyük başarı

FUTBOLDAN SONRA TENİSTE DE MİLLİ OLDU

Uzun yıllar futbol oynayan ve milli formayla bir çok başarıya imza atan Özden, Amerika Birleşik Devletlerinin Florida Eyaletinin Maimi kentinde düzenlenen Senior Dünya Tenis Takım Şampiyonası’nda (ITF Seniors World Team Tennis Championships) Dünya 11.Liğini kazandı.

Uluslararası Tenis Federasyonu, Avrupa Tenis Birliği ve Federasyonumuzun 2017 Yılı Faaliyet Programında yer alan (ITF Seniors World Team Tennis Championships 2017) Uluslararası Tenis Federasyonu Senior Dünya Takım Tenis Şampiyonası geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletlerinin Florida Eyaletinin Maimi kentinde yapıldı.

Türkiye, Uluslararası Tenis Federasyonu Senior Dünya Takım Tenis Şampiyonasına (ITF Seniors World Team Tennis Championships 2017)  kadın-erkek 4 kişiden oluşan 50-55-ve 60 yaş gurubundan 3 takım olarak katıldı.

Adalar Belediyesi Eski  Başkanından büyük başarı

ÜLKESİNİ MİLLİ FORMA İLE TEMSİL ETTİ

Uzun yıllar profesyonel olarak birinci, ikinci ve üçüncü ligde futbol oynayan, 1977-1978 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübü’nde şampiyonluk yaşayan ve Milli formayı giyen Coşkun Özden, teniste de iddialı olduğunu gösterdi. Özden, 9-15 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği Takımlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan ve ülkesini milli formayla temsil ettiği Senior Dünya Tenis Takım Şampiyonası’nda (ITF Seniors World Team Tennis Championships) Dünya 11’liğini kazandı.

Adalar Belediyesi Eski  Başkanından büyük başarı

Her geçen gün artan spor tesisleri ve aktivitelerinin özellikle gençler için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Özden, bunun yanında sporun aynı zamanda sağlık anlamına geldiğini ifade etti. Gençleri spor tesislerine davet eden Özden, “Fırsat bulabilirsem her gün, en kötü haftada 3 gün spor yapıyorum. Spor, insan sağlığı, iş verimi ve sosyal hayat açısından da çok faydası var” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.