Adalar Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Büyükada’da gerçekleşti

Adalar Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Büyükada’da gerçekleşti
Yayınlama: 07.06.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Adalar Belediyesinin Haziran ayı olağan meclis toplantısının birinci bileşimi bugün Adalar Belediyesinin Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Toplantıda, Ak Parti grubunun ve CHP’li bazı meclis üyelerinin veriği önergelerin çoğu Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından meclis gündemine alınmadı.

Ak Parti grubunun; Adalar Belediye İşletme Müdürlüğü aktifinde kayıtlı ve Fen İşleri Müdürlüğü Demirbaş Kayıtlarında Kayıtlı Deniz Araçlarının Türk Ticaret Kanununun 1096. Maddesine istinaden tutulması gereken  “JURNALİ “ defterlerinin 31.05.2020 -31.05.2021 tarihleri  arası kayıtlarının incelenmesi için 3 ay süre ile çalışmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanununun 26. Maddesi istinaden  araştırma komisyonu kurulması teklifi Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından gündeme alınmadı.

Ak Parti grubunun, Adalar Belediye İşletme Müdürlüğü Aktifinde kayıtlı ve Fen İşleri Müdürlüğü Demirbaş Kayıtlarında Kayıtlı Deniz Araçlarının Vergi Kanunlarına göre tutmak zorunda oldukları YAKIT DEFTERLERİNİN   31.05.2020 -31.05.2021 tarihleri arası kayıtlarının incelenmesi için 3 ay süre ile çalışmak üzere 5393 sayılı  Belediye Kanununun 26. Maddesine istinaden araştırma komisyonu kurulması teklifi Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından meclis gündemine alınmadı.

Ak Parti grubunun Heybeliada’da rahmetli meclis üyesi Dursun Özdemir ve Ali Fuat Akalın isminin bir sokağa verilmesi teklifi Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından meclis gündemine alınmadı.

CHP’li meclis üyesi Fatma Bucak’ın iki müdürlüğün kapatılma teklifi ve İlçemiz sınırları içerisinde faaliyette bulunan tüm İşyerlerinin COVİT-19 salgını nedeniyle Cumhurbaşkanlığı kararlarına istinaden kapalı oldukları süre içerisinde 7244 sayılı kanuna istinaden ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ VE İLAN VE REKLAM VERGİSİNİN alınmaması, eğer bu güne kadar alınmış ise alınan kısmın iade edilmesi ve bu Konuda İlgili Müdürlük olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce Adalar İlçesi Esnaf ve Sanatkarları ile Ticari Şirketlere DUYURU YAPILMASI teklifi Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından meclis gündemine alınmadı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün 4 aylığına asgari ücretten 29 mevsimli geçici işçi alımı teklifi ilgili komisyona gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.