Adalar Belediyesi kasıtlı mı toplamıyor?

Adalar Belediyesi kasıtlı mı toplamıyor?
Yayınlama: 17.12.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalılar tarafından şikayete konu olan yollardaki ağaç yaprakları, dalları ve toplanmayan çöpler akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

Adalar Belediyesi kasıtlı mı toplamıyor

Adalar’da bilhassa Büyükada yollarında artık rutin olarak gördüğümüz ağaç yaprakları, dalları ve toplanmayan çöpler Adalar Belediyesinin kasıtlı olarak bu çöpleri toplamadığı, bunun sebebinin ise bir ihale düzenleyip ‘biz yetersiz kalıyoruz’ görüntüsü verip ALTAŞ firmasına çöp ihalesini peş keş çekmek olduğu iddia edildi.

Adalar Belediyesi kasıtlı mı toplamıyor

WhatsApp Haber/İhbar Hattı: Öte yandan gazetemize gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Büyükada’dan gazetemize gelen görüntülerde sokakların çöplükten geçilmediği görülüyor. Yaz aylarında olmamıza rağmen toplanmayan çöpler Adalıların kafasında soru işaretleri bıraktı.

Bir mahalle sakini: “Büyükada Hamlacı Sokaktaki çevresine atılan ağaçlar belediyenin umurunda değil. Konteyner içindekileri alıyorlar etraftaki pislikler gözlerine görünmüyor, dağlar gibi oldu. Akil Muhtar Sokak temizlenirken Hamlacı Sokak pislik içinde. Akil Muhtar Sokakta belediye başkanı oturuyor diye mi temiz acaba?” dedi.

Adalar Belediyesi kasıtlı mı toplamıyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.