Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı için skandal iddia!

Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı için skandal iddia!
Yayınlama: 02.06.2024
Düzenleme: 05.06.2024 17:46
A+
A-

Adalar Belediye Meclisi 2024 yılı Haziran Ayı Toplantılarının 1. Birleşimi, 3 Haziran Pazartesi günü, saat 11.00’de Burgazada’da bir cafede gerçekleşecek.


Burgazadası’nda bulunan ve Adalar Belediyesinin meclis toplantısının yapılacağı cafenin sahibi kaçak imar uygulamaları iddialarıyla gündeme gelmiş, cafenin müteahhit sahibi hakkında Burgazadası’nda yaptığı inşaatlarda imara aykırı işler yaptığı iddia ediliyor.


Adalar Belediyesinin bu iddialar altında yapacağı meclis toplantıda eğer cafe sahibi hakkındaki iddialar doğruysa Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın burada yapacağı toplantıyla ne mesajı vermek istediği merak konusu oldu.


Vakıflar tarafından kiralama ihalesi yapılan Burgazadası Madam Marta Koyu için eylem yapıp, denize dalıp “ben aktivistim” diyen, Heybeliada Çamlimanı için 500 BİN TL para verip getirdiği sanatçıyla yeşil ve sahiller konusunda mesajlar veren Akpolat’ın, bir çok imara aykırı uygulamalarla gündeme gelen cafe sahibinin cafesinde düzenleyeceği toplantıyla Adalılara ‘kaçak yapılar yapın ben sizi yanınızdayım’ ‘mı yoksa ‘kaçak yapıları yapmadan önce benim yanıma mı uğrayın’ mesajı verecek merak konusu?

Bu yönetimden önce yapılan kaçak inşai faaliyetlerden yeni yönetimi ve başkanı sorumlu tutmak gibi bir düşüncemiz yok, doğruda değil ancak en azından mekan ve sahibi hakkınadaki iddialar göz önünde bulundurularak meclis toplantısı için başka bir mekan seçilebilirdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.