Adalar Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesine encümen kıyağı!

Adalar Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesine encümen kıyağı!
Yayınlama: 02.03.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman hakkında ortaya atılan iddia, belediyede encümen kararlarının neden yayınlanmadığı hakkındaki düşüncelerimizi haklı çıkarıyor.

Adalar Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesine encümen kıyağı!

Hatırlanacağı üzere belediyenin encümen kararlarını neden yayınlamadığını, yayınlamayarak encümende kesilen cezaların muhattabı ile masaya oturularak duygusal anlamda anlaşılarak cezaların düşürüldüğü ve bu olayların Adalılardan saklanmak için yayınlanmadığını eleştirmiştik.

Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Murat Pekin’in ortaya çıkardığı konu ise bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha ortaya koydu. Eski eser inşaatta usulsuz işler yapan CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman, yaptığı usulsüzlüklerden ötürü kesilen 180 bin tl cezayı 25 bin tl’ye indirmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Telefonla ulaştığımız DSP İlçe Başkanı Murat Pekin ise Derman hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı.

Pekin: “Bugün Sayın Kılıçdaroğlu’nu dinledim. Dedi ki “Merkez Bankası 2002 den beri İnternette her yaptığı satış ihalesini yayınlardı. Ama bu 128 milyar dolar satışın ihalesini yayınlamadı. Neden yayınlamadı” diye sordu. Adam haklı hiçbir şey diyemem. Şimdi de ben soruyorum, Adı Haluk Derman. Adalar Belediyesi CHP meclis üyesi. Bu arada kendisi kırk senelik arkadaşım olur. Bir eski eser inşaatı yapıyor. Tabi ki kaçak. Şikayet üzerine zabıt tutuluyor ve encümende 180 bin tl ceza kesiliyor. Bu arkadaş CHP de o sırada muhalif durumda. Daha sonraki haftalarda encümende iki defa peş peşe yeni kararlar alınıyor ve ceza 25 bin liraya iniyor. Simdi de ben aynı Sayın Kılıçdaroğlu gibi soruyorum, 2019 yılına kadar İnternette tüm encümen kararları yayımlanırken artık encümen kararları neden yayınlanmıyor? Bu arkadaşın özelliği ne ki 180 bin liralık ceza yeni kararlarla 25 bin liraya indirildi? Adalar’da başka birisine bu indirim yapıldı mı? Şimdi bakıyoruz bu arkadaş muhalifliği bırakmış. Bakın Şükrü bey, zaten isabet olmuş, zira muhalefetin karakterli adamlara ihtiyacı vardır. Bu arada bu işleri yapan şaşkınlar bu kararları İnternette yayımlamayınca iz bırakmadıklarını zannedecek kadar cahiller anlaşılan. Merak etmeyin hesabı sorulur. Hem Adalar’da bu arkadaşlardan para kazanmayı bekleyen bir çok avukat var ne de olsa” dedi

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.