Adalar Belediyesinin çöp aracı denize düştü!

Adalar Belediyesinin çöp aracı denize düştü!
Yayınlama: 24.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar Belediyesinin çöp toplama aracı nasıl olduğu anlayamadığımız bir nedenle denize düştü. Gelen bilgi süpürgeci bir şahsın aracı kullandığı ve temizlik şefinin Balıkesir’de mitinge gittiği yönünde.

Adalar Belediyesinin çöp aracı denize düştü!

Bir belediyenin çöp arabası nasıl denize düşer?

Şoförü ya alkollüdür…

Ya aracı kullanmayı bilmiyordur…

Bence ikisi birden.

Çokta yadırgamadım.

Başkanının ayık dolaşmadığı bir belediyenin, işçisinin da ayık dolaşmaması gayet doğal.

Hani balık baştan kokar ya…

Bir belediyenin temizlik şefinin mıntıkası dışında parti mitingine gitmesi, partilerin mitinglere insan taşımasının net bir örneği.

Düşünün Adalar neresi, Balıkesir neresi!

İşinin başında durmazsan, süpürgeci arabanın başına geçer ve sonuç ortada.

Temizlik şefinin adı Mustafa Çevik…

Adalar Belediyesi’nde kimin eli kimin cebinde belli değil

3 E dediğimiz Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik ve İlçe Başkanı Ercan Akpolat…

Bir belediye yönetimi düşünün (3E), Adaların kıyı şeritleri kaçak plajlar, kaçak otellerle dolmuş bunlara ne! Korsan akülü araçlar insan hayatını tehlikeye atar şekilde kalabalık yollarda cirit atıyor, asker uğurlaması bile yapıyorlar bunlara ne! Bazı bisikletçiler kontrol olmadığı için sahte bisiklet plakalarıyla Adalar’da olması gereken bisiklet sayısını katbekat üstüne çıkmış, yasak olan yollarda cirit atıyor bunlara ne! Her yer seyyar arabalarla dolmuş bunlara ne! Adalar’da insanların tuvaletlerini yapacak sağlıklı bir tuvalet yok, insanlar tuvaletlerini oraya buraya yapıyor bunlara ne!  Esnafın malzeme taşıyan forkliftleri kalabalık yollarda insan hayatını tehlikeye atar şekilde ileri, geri manevralar yapıyor bunlara ne! Adalılar hayatından bezmiş bunlara ne! Çöpler doğru dürüst toplanmıyor bunlara ne! Adalar Belediyesinin kaçak halk plajının kumu, atların itlafında kullanılan STRİKNİN maddesi bulaşmış olması tehlikesiyle karşı karşıya, insanların hayatları risk altında, önceki dönemlerde iki kişi ihmalden hayatını bu plajda kaybetmiş, konu ulusal basına bile çıkmış bunlara ne! Adalar Belediyesinin Halk Plajı kaçakmış bunlara ne! Adaların hali bunlara ne!

Araç denize düşmüş bunlara ne!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 5 Yorum
  1. dalgıç dedi ki:

    Kardeşim ne aksiyonu bol bir yerde yaşıyoruz bari bir pazar günü rahat bırakın.Şimdi ilçe başkanı olan dalgıç arkadaş ta kesin balıkesir mitingindedir.İş yine bana kaldı.Ben ne yapayım, hepsine nasıl yetişeyim? Burgazadada falezleri kırarak kaçak inşaat yapıyorum,büyükada da bol sıfırlı rakamlar üzerinden önümüzdeki sezonun kaçak inşaatlarının pazarlığını yapıyorum,şimdi de denize düşen çöp arabasını mı kurtarayım? Akşam olsun ben karanlık çökünce o aracı parçalara ayırır satarım.Ne de olsa bakır çatıyı söküp milyona okuttum mal sahibinin bile sesi çıkmadı.Adalarda devlet olmak kolay değil her iş benim başımda ,biraz eş başkan şebnem ile paylaşımda sıkıntı yaşıyordum ama olsun o da yola geldi.Bu arada başkan adalara deniz getirecekti adaları denize dökecek herhalde.Adamı artık içki içtiği kaçak mekanlardan bile kovmaya başladılar.Sen benim bu sene yapacağım 2 işe göz yum ,ben senin önümüzdeki 10 yıllık içki ve tazminat paralarını hallederim.

  2. Hüseyin dedi ki:

    Engin tatilde İmamoğlu na kızanlar sözde başkan enginin tatiline ne der. Adalari kim mi yönetiyor, kim soyuyor, kim keriz yerine koyuyor, kim meydan okuyor, kim içini boşaltıyor, kim rezil ediyor, kim komik duruma düşürüyor, kim aptalı oynuyor, kim perde arkasında YENI DIZIMIZ GELIYOR izlenme rekorları kıracak adalar belediyesinin bilinmeyenleri ni merak mı ediyorsunuz bizi takip etmeye devam edin. Yargılanacaksınız, hesap vereceksiniz, daha bitmedi yeni başlıyor.

  3. Çevreci dedi ki:

    Aracın arkası dolu çöpler denize döküldü dışarıdaki pislikleri yetmezmiş gibi denizi de pislettiler. defolan gidin artık yeter

  4. Yosun dedi ki:

    Adalar Belediyesi çöp sorununu kökünden çözmüş görünüyor. Çöpleri yopla arabayla denize at. Maliyette uygun daha sonra dalgıçlarınız var ya onlar arabayı çıkarır. çevreci belediye böyle olur. Çöpleride balıklar yer.

  5. dalgıç dedi ki:

    Adalar CHP teşkilatı eski yeni belediye çalışanları ile beraber yaklaşık 60 kişilik bir kafile ile kılıçdaroğlunun mitingi için Balıkesir e gitmişler.Hani taşıma kalabalık ile miting yapmak siyaseten etik değildi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Şimdi bunlara sorsan ne var ki Balıkesirinde marmara adalar belediyesi var oraya kaynak yaparız derler.Dönüşte de imralıya uğrayıp önderinizi ziyaret edin.Adalarda çöp sorunu varmış,esnaf kendi iş kolu dışında her işi izinsiz,kaçak,ruhsatsız yapıyormuş,kayıtdışı ekonomi varmış kimin umurunda.