Adalar Belediyesinin önünde hayvan iç organları!

Adalar Belediyesinin önünde hayvan iç organları!
Yayınlama: 25.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Adalar’da bir belediye olmadığını daha önce haberlerimizde paylaşmış umudumuz İSTAŞ demi,ştik ama anlaşılan İSTAÇ’da kötü görüntülerinin önüne geçemeyecek!

Adalar Belediyesinin önünde hayvan iç organları!

WhatsApp İhbar/haber Hattı: Büyükada’da bulunan Adalar Belediyesinin önünde yerlere dökülmüş hayvan iç organları ve bunu yiyen sokak hayvanlarının görüntüsü tepkiyle karşılandı.

Pandemi dönemindeki bu görüntüler Adalıları korkutuyor. Adalar Belediyesinin temizlik işinde sınıfta kaldığını zaten bilmeyen yok. Ancak, sözde iş yapmak için adaya gelen işçilerin soyunma odaları amaçlı Adalarımızı çeşitli yerlerine kulübeler koyarak Adaların ön görünümünü gecekondu mahallesine çeviren İSTAÇ’da çöp sorununa çare olacak gibi görünmüyor.

Yeri geldiğinde Adalarımız turizmin merkezi diyen yetkililerin bu görüntüler karşısında ne diyeceği merak konusu! Düşünün, buranı önünden belediye başkanı, meşhur yardımcısı, fen işleri çalışanları vs. geçiyor.

Adalılar ise “bizim yüzümüz kızarıyor bunların kızarmıyor mu? Anlaşılan çöp konteyneri dolu diye buraya veya her ne amaçla atıldıysa belediyenin derhal buna müdahale ederek bu kötü görüntünün önüne geçmesi gerekirdi” diyerek eleştirilerini dile getirdiler

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    Başkan ve yardımcısı üzerinden atlayıp geçiyorlardır. Alışkındır onlar atlamaya.

  2. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Yazıklar olsun. Bunlara oy verenler utanmıyor mu