Adalar Belediyesi’nin şirketinin başına ilginç isim

Adalar Belediyesi’nin şirketinin başına ilginç isim
Yayınlama: 02.12.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalılara sağlık hizmeti veren Adalar İlçe Sağlık Merkezi ve Aile Sağlık Merkezinin arkasındaki müştemilatı izinsiz işgal ettiği iddia edilen Erkan Bulut, Adalar Belediyesinin şirketinin müdürü oldu!

Adalar Belediyesinin şirketinin başına ilginç isim

Büyükada Çankaya caddesi üzerinde üstünde Adalılara sağlık hizmeti veren Adalar İlçe Sağlık Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi 117 ada 1 parsel sayılı 833 m2  1. Derece tarihi eser vasıflı ana binanın müştemilat olarak kullanılan ek binası (Adalar Tolum Sağlık Merkezinin arka tarafındaki 50m2’lik bir yer) izinsiz işgal ettiği iddia edilen ve hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulan Erkan Bulut, Adalar Belediyesinin Şirketinin müdürlüğüne getirildi. Bulut, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik ile beraber hareket edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı, Eylül Ayı Toplantılarının 22 Eylül 2017 tarihli 5. birleşiminde okunanan kararda, ‘Adalar Sağlık Müdürlüğüne verildiği, binada Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezine ait kamu malı demirbaş eşya ve malzemelerin depo edilen kısmına 13.10.2014 günü izinsiz olarak girilerek, malzemelerin dışarı atılmış olduğu, kurum yetkilisinin şikayeti ile yapılan soruşturmada, Adalar Belediye Başkanlığının söz konusu yerin lojman olarak kullanılmasına dair kararlar çıkardığı, en son güvenlik elemanı Erkan BULUT isimli şahsa lojman olarak tahsis edildiği, adı geçen şahsın demirbaş malzemeleri dışarı atarak, içeri yerleştiği tespit edilen olayda, işyeri dokunulmazlığını ihlal suçundan işlem yapıldığı ifade edilmekte ve binada bazı eklentilerin gözlemlendiği belirtilmektedir.‘ denilmekte.

Mahallinde yapılan tespitlerde, Adalar İlçesi, Büyükada Nizam Mahallesi, 117 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz üzerinde 4 katlı Sağlık Bakanlığı Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı merkez hizmet binasının, 2 katlı Adalar Belediye Başkanlığı tarafından lojman olarak kullanılan 2 daireli binanın, 2 katlı 1.katı Adalar Belediye Başkanlığı tarafından lojman olarak, 2.katı Toplum Sağlığı Merkezi tarafından depo olarak kullanılan binanın, trafo alanının ve bahçe olarak kullanılan alanların bulunduğu tespit edilmiş.

Ayrıca; Toplum Sağlığı Merkezi tarafından depo olarak kullanılan dairenin, Adalar Belediye Başkanlığı tarafından güvenlik görevlisi Erkan BULUT isimli şahsa lojman olarak verildiğinden, ilgili şahsın depo alanına girerek, içeride bulunan malzemeleri boşaltması sebebiyle Toplum Sağlığı Merkezi yetkililerince Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu ve lojman olarak kullanılan dairenin mühürlendiği bilgilerine ulaşılmış.

İLGİLİ HABER

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.