Adalar CHP denizde kaldı!

Adalar CHP denizde kaldı!
Yayınlama: 01.05.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar Belediyesi tarafından Maltepe Miting Alanı’nda düzenlenen 1 Mayıs etkinliklerine katılacak yurttaşları taşımak için kiralanan tekne, güvenlik güçleri tarafından Maltepe İDO İskelesi’ne yanaştırılmadı.

CHP Adalar Örgütü ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün içinde olduğu vapurda bulunan bir CHP üyesi, tepki olarak vapurdan atlayıp yüzerek iskeleye çıktı.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, belediye olarak 1 Mayıs etkinliklerine gitmek isteyenler için tekne kiraladıklarını belirterek “Maltepe İskelesi’ne yanaştık ancak polis çıkamayacağımızı, Bostancı İskelesi’ne inmemiz gerektiğini söyledi. Bir saattir denizdeyiz. Polis ile görüşmelerimiz devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 13 Yorum
  1. Çırpınış dedi ki:

    Hani adalara deniz gelecekti bunlar denizde mahsur kalmış

  2. Çırpınış dedi ki:

    O chp üyesi deniz altını iyi bilir o yüzden denize atlamış tır

  3. Derman dedi ki:

    Denizi dolduran kaçak iskeleci meclis üyesi yok mu yanlarında, o da denize atlasin ancak ateşi söner, bu aralar yürek yemiş gibi geziyor ortalarda

  4. Yoğunluk dedi ki:

    Alkolün yoğunluk oranı zeytinyağı ile yakın oranlarda yani su üstünde durabilirler sıkıntı yok bence hepsi de ize atlasin

  5. Marmara dedi ki:

    Sizin üzerinize bulaşan pisliği Marmara Denizi temizleyemez,boşuna Denizi de kirletmeyin

  6. SAT dedi ki:

    İspark’ın Kara Murat’ı, Tügva’nın Ulubatlı Hasan’ı, 1 Mayıs’ın Sat komandosu bu kalp seni unutur mu?

  7. Devletçi dedi ki:

    Şhowmen ercan yine polis üstünden prim yaptı. Türk polis teşkilatı zamanı gelince o pirimleri mislisiyle ercandan çıkartır ,çıkartmalıdır. Devlet 18 yaşındadır!

  8. andrea dorya 2 dedi ki:

    Ama adam Halk TV’de ne açıklama yaptı be!
    Acaip tatmin olduk eylemi neden yaptığı ile ilgili açıklamalarından.
    Benim anladığım tek şey denizle arası çok iyiymiş, batmadan rahatlıkla kıyıya yüzebilirmiş. Zaten biliyorduk denizde batmayacağını, çünkü adamın hayatı MANTAR.

  9. Serkan Güngör dedi ki:

    Seçim zamanlarında ille de adalı biri başkan olsun diyenler herkese az ya da çok iyiliği dokunmuş olan Coşkun Özden gibi bir insanı sandıkta alenen satıp, Erdem Gül denen ne olduğu, kim olduğu belli olmayan basiretsiz, beceriksiz, umursamaz birini başkan seçip üstüne bir de her fırsatta Ercan Akpolat’ı eleştiriyorlar. Bu nasıl bir düşünce yapısıdır anlamak mümkün değil. Şu son iki gündür ada sokaklarını dolaşıyorum ve gördüğüm rezilliklerin sayısı belli değil ama millet kalkmış yok Ercan Akpolat denize atlamış, yok şov yapmış, vs. Kardeşim bu adaların belediyesi yok mu? Adaların resmen içine edilmiş kimse kalkıp ne Erdem Gül’den ne de akçeli işler sorumlusu büyük başkan Engin’den söz etmiyor! Önümüzdeki seçimlerde yine ada dışından saçma sapan birini aday gösterirler, gider ona tıpış tıpış oy verirsiniz. Olan yine Adalar’a ve Adalılara olur.

  10. Kara Hava Deniz dedi ki:

    Geçen hafta miting alanına yüzdü, dün ateşten atladı,bu hafta uçmasını bekliyoruz.

  11. Cemre dedi ki:

    Eski bir söz vardır.”Madem uçmayı bilmiyorsun neden i.nelik yapıyorsun” derlerdi.Cemre önce havaya sonra suya en son denize düşer.Ercan başkan önce suya ,sonra ateşe atladı.Baklaım bundan sonra havaya mı uçacak,toprağa mı düşecek.

  12. andrea dorya 2 dedi ki:

    Adamın günahı o kadar çok ki değil Marmara denizi GANJ bile paklayamaz.

  13. Nurşen dedi ki:

    Merhabalar
    Sözüm sadece nick isimlilere (medeni cesaretlerini gösterip gerçek adlarını saklayanlara)
    Sadece şunu merak ediyorum.Bu olumsuz yorum yapanlar bu güne kadar adalarda ne yaptınız , bir insanın mı elinden tuttunuz bir canlıya mı faydanız dokundu.Adalar için bir Adalı veya insan olarak ne yaptınız? Bu adam Ne yaparsa kötü ?Lütfen gerçekleri konuşun.Adalar için güzel şeyler yapalım.Onlarla ilgili konuşalım.Karalama politikalarını bırakın ve gerçekçi olun lütfen.