Adalar CHP teşkilatından büyük vefasızlık!

Adalar CHP teşkilatından büyük vefasızlık!
Yayınlama: 28.12.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Bir dönem İstanbul Büyükşehir (İBB) ve Adalar Belediye Meclis üyesi CHP’li Sencer Demirel’in vefatı üzerine Büyükada’da bir sokağa verilen isim tabelası yerlerde sürünmesi tepki çekti.

Adalar CHP teşkilatından büyük vefasızlık!

Bir dönem İstanbul Büyükşehir (İBB) ve Adalar Belediye Meclis üyesi CHP’li Sencer Demirel’in vefatı üzerine Büyükada’da bir sokağa verilen isim tabelası yerlerde sürünmesi, sanki bir direğe asmak zormuş gibi tabelanın uyduruk bir biçimde duvara yaslanması Adalılar arasında tepki neden oldu.

Her sene mezarı başında anılan, resmi web sitesinden her anma programı sonrası “5 yıl önce bugün aramızdan ayrılan eski Belediye Meclis Üyemiz Sencer Demirel mezarı başında anıldı. Anma törenine Sencer Demirel’in eşi ve ailesiyle birlikte Başkanımız Erdem Gül, Belediye Meclis Üyelerimiz ve sevenleri katıldı.” diye kendi reklamlarını yapan Adalar Belediyesinin bir tabelaya sahip çıkamaması tepkilere neden oldu.

8 Ekim 2016 tarihinde sonsuzluğa uğurlanan Adalar Belediye Meclis Üyesi Sencer Demirel’in ismi Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulan teklif ile Büyükada’da bir sokağa verilmişti. 06.03.2017 tarih ve 2017/18 sayılı Belediye Meclis Kararına istinaden Büyükada Gülveren Sokağın aksı kısaltılarak, kalan isimsiz kısmı “Sencer Demirel Sokak” olarak isimlendirildi. 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.