Adalar CHP’de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi?

Adalar CHP’de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi?
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde adaylar seçim çalışmalarına hız verdi. Adalar’da da belediye başkanılığı için aday adayları, kendisini ada seçmenine tanıtmak için çeşitli reklam kampanyalarına başvuruyor.


Bu reklam kampanyalarından biri de pankartlar. Adalar Belediyesi Başkanlığı için yarışan aday adayları, Adaların çeşitli yerlerine kendini tanıtmak, önemli günleri kutlamak vs. Pankatlar asarak kendilerini ada seçmenine gösterme, tanıtma ve seçimlerde oylarını kazanma gayreti içindeler.


Ancak bazı art niyetli aday adayları tarafından yarışın adil olmasının önüne geçildiği iddiaları Adalar’da konuşuyor. Resimlerden görüldüğü üzere, Adalar İlçesi’nde CHP’nin aday adaylarından sadece birinin pankartı asılı kalırken diğer adayların pankartlarının kesilmesi ada seçmeni tarafından tepkiyle karşılandı. Pankartların düzgün bir şekilde kopması, kesilmesi vs. ise dikkat çekiyor.


Bir adalı seçmen,”Eğer bu pankartlar bir aday adayının destekçileri tarafından kesildi ise bu aday adayı, aday olup seçimi kazandığında Adalılara ne yapar merak ediyorum” dedi.


Başka bir adalı seçmen ise,” İki gündür şiddetli bir rüzgar var. Bu yüzden kopmuş olabilir, Ancak diğer aday adaylarının pankartları kopmuş iken bir aday adayının pankartının asılı kalması kafamda soru işareti bırakmadı değil” dedi.

Adalar CHP'de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi? Adalar CHP'de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi? Adalar CHP'de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi? Adalar CHP'de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi? Adalar CHP'de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi? Adalar CHP'de pankart krizi, sizce bu görüntüler normal mi?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.