Adalar CHP’nin İmamoğlu’na desteği fiyaskoyla sonuçlandı!

Adalar CHP’nin İmamoğlu’na desteği fiyaskoyla sonuçlandı!
Yayınlama: 01.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU hakkında YSK üyelerine hakaret suçundan Anadolu 7 Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada karar duruşması bu gün yapıldı. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

Adalar CHP’nin İmamoğlu’na desteği fiyaskoyla sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU hakkında YSK üyelerine hakaret suçundan Anadolu 7 Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün karar duruşması vardı. 1300 civarı üyesi ve CHP’nin kalesi olan Adalar’dan İmamoğlu’na destek çıka çıka 25 kişi çıktı. İmamoğlu’nun karar duruşmasına Adalar’dan destek amaçlı 25 kişi Anadolu Adliyesi’nde hazır bulundu.

Bugün görülen ve ileri bir tarihe ertelenen davaya destek amaçlı Adalar CHP İlçe Başkanlığı’nca tekne kaldırıldı. Saat:10.20’de Adalar Belediyesine ait Hızır Reis isimli tekneyle yaklaşık 25 kişi Kartal Prenstur iskelesine yanaşmak üzere Adalar’dan hareketi etti.

Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ın organize ettiği destek çalışması fiyaskoyla sonuçlandı. Düşünün, CHP’nin kalesi denilen ve 1300 civarı üyesi olan CHP’nin İmamoğlu’na verdiği destek Adalar’dan sadece 25 kişi.

Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat;

Her istediğinizin İBB tarafından yerine getirildiği bir ortamda, isteklerinizin yerine getirilmesine rağmen sınıfta kalan belediye ve ilçe başkanı olarak 25 kişiyle desteğe gitmeyi içinize sindirdiniz mi?

Çağrınıza CHP’nin kalesi Adalar İlçesi’nden sadece 25 kişinin katılması, koltuğunuzun sorgulanmasını gerektirmiyor mu?

Bu oran örgütünüzün size karşı verdiği bir tepki olabilir mi?

Katılım oranı arttırmak için Büyükada’da veya Kartal’da denize atlamayı düşündünüz mü?

Fiyaskoyla sonuçlanan İmamoğlu’na verdiğiniz bu büyük destek sonrası istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum
  1. Zavallı balık dedi ki:

    Zavallı balık başına gelen en masum iş hayatını kaybetmesi olmuş,devamında başına neler geldiğini burada yazmak toplum ahlakını kötü anlamda derinden etkiler.

  2. Lpbra dedi ki:

    Devlet malı belediye aracıyla gitmeleri akla şu sözü getirdi .devlet malı deniz yemeyen keriz !!!

  3. andrea dorya 2 dedi ki:

    Ahbap çavuş ilişkisi ve anti demokratik yöntemlerle iş başına gelen ilçe başkanlarının halkta ve örgütte karşılığı böyle günlerde test edilir. Bu tip kifayetsiz muhterisler koskoca CHP’nin kurumsal kimliğini de aşındırmaktadır. Sadece Adalar mı?
    En tepeden en küçük birimine kadar CHP kifayetsiz muhterisler tarafından işgal edilmiş durumda.
    Yüzde 20-24 bandına sıkışmış CHP maalesef önümüzdeki seçimleri de kaybedecek ve üçüncü parti olacak.

  4. Serkan GÜNGÖR dedi ki:

    CHP’lilerin destek için Adalet Sarayı önüne gitmeleri çok normal. Ama Belediye Başkanının, İlçe Başkanının ve diğer partililerin belediyenin teknesiyle desteğe gitmelerini çok yadırgadım. O tekne kamu malıdır ve sadece resmi işlerde kullanılmalıdır. Şayet Ekrem İmamoğlu’na desteğe gidecekseniz kendi imkanlarınızla gitmeliydiniz. Bu, belediye başkanı için de ilçe başkanı için de geçerli. Bence bu CHP kimliğine yakışan bir durum değil. (Ayrıca bu kanunen kamu zararına girer.) Bazı sığ düşünceli kişiler bunu diğer partiler de yapıyor diye akıllarından geçirip benim yorumumu CHP’ye özel yazılmış gibi görebilirler ama konu hangi parti olursa olsun bu yapılan yanlış ve hukuken suç. CHP’yi daha fazla eleştirmeyi gerektiren bir durum var elbette. O da CHP’nin Atatürk’ün emaneti bir parti oluşu ve bu yapılanın da Atatürk’e ihanet yerine geçen bir davranış oluşudur. Bence derhal adalılardan özür dilemeliler ve harcanan yakıt parasını belediyenin kasasına iade ederek bir daha böyle bir saçmalık yapmayacaklarına da söz vermeliler.