Adalar eski Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’na saldırı!

Adalar eski Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’na saldırı!
Yayınlama: 27.08.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

Adalar Belediyesi eski başkanı Mustafa Farsakoğlu, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından darp edilerek hastanelik oldu. Kınalıada karakolundaki polislerin olay yerine 5 dakika içinde gelerek müdahale etmesi dikkat çekti.

Adalar eski Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’na saldırı!

Adalar Belediyesi eski başkanı Mustafa Farsakoğlu kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından hastanelik edildi. Olay dün 21.45 sularında Kınalıada Ali Boran Meydanı’nda bulunan şehir hatları vapur iskelesinin turnikelerinde meydana geldi.

Adalar Belediyesi eski başkanı Mustafa Farsakoğlu bayram ziyareti için geldiği Eşber Yağmurdereli’yi ziyareti sonrası Kınalıada’dan Büyükada’ya dönmek için Şehir Hatlarının iskelesine geldi. Bu sırada iddiaya göre yanına gelen kimliği henüz tespit edilemeyen bir veya birkaç şahıs tarafından darp edildi. Farsakoğlu saldırganların kaç kişi olduğunu göremediğini, arkadan aldığı darbe ile yere düştüğü ve yerde saldırının devam ettiğini söyledi.

Mustafa Farsakoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

Bu akşam 21.45 sularında Kınalıada’dan dostum Eşber Yağmurdereli’ye yaptığım bayram ziyaretinden dönerken, şehir eşkiyaları tarafından uğradığım saldırı sonucu yaralanmış bulunmaktayım. Başımdan aldığım darbe sonucu oluşan hafif çaplı beyin kanaması ve kaburgamdaki kırık yüzünden müşahade altında tutuluyorum. Suçlu ya da suçluların soruşturmalarını emniyet güçlerimizin titizlikle takip edeceklerinden şüphem yoktur.Bilincim yerinde ve iyiyim. Merak eden,arayan, gelen dostlarıma çok teşekkür ederim.” İfadelerini paylaştı.

POLİSİ OLAYA  5 DAKİKA İÇİNDE MÜDAHALE ETTİ.

Kınalıada karakolundaki polisler gelen ihbar üzerine 5 dakika içinde olay yerine geldi. Etraftaki esnafın kamera görüntülerini alan ekipler geniş çaplı araştırmaya başladı. Olayla ilgili görgü şahitlerinin ifadelerini alan ekipler şüpheli veya şüphelilerin kısa sürede yakalanıp yargı önüne çıkartılacağını belirtiler.

Yaralanan Mustafa Farsakoğlu olay yerine gelen 112 acil ambulansı ile Fatih Sultan Mehmet Hastanesinde tedavi altına alındı. Farsakoğlu daha sonra Yeditepe Üniversitesi Hastanesine nakledilecek. Ambulansın geç gelmesi halk arasında tepkilere sebep oldu.

[poller_master poll_id=”3″ extra_class=””]

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 14 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.