Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Adalar’da sıkı denetim

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Adalar’da sıkı denetim
Yayınlama: 18.02.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:33
A+
A-

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Adalar'da sıkı denetim

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da yapmış olduğu asayiş uygulamalarında bir adet kuru sıkı tabanca yakaladı. Şahsa idari işlem uygulandı. Bir şahsın üzerinden uyuşturucu madde çıktı. Şahıs gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü.

ARANAN 4 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ada genelinde aranan şahıslar ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan uygulamalarda, mahkemece arandığı tespit edilen 4 (dört) şahıs göz altına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan üçü serbest kalırken bir şahıs tutuklanıp cezaevine gönderildi.

ADALAR’DA UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Adalar'da sıkı denetim

Göreve atandığından bu yana Adalarımızda başarılı operasyonlara imza atan Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl, Adalar’daki uyuşturucu ve uyuşturucu satışını bitme noktasına getirdi.  Okullarla ilgili yeni bir sisteme geçen Adalar İlçe Emniyeti, okul müdürleriyle toplantılar yaparak Adalar’daki tüm okullara bir personel verdi. Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl, uyuşturu ile mücadele kapsamında Anadolu Kulübü’nde gerçekleşen Huzur Toplantısı’nda bu uygulamanın amacının okullarda neler olduğunu neler yaşandığını bire bir takip edeceklerinin altını çizmişti. Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü bununla da yetinmeyip Pazartesi başlayacak olan “Uyuşma Uyan Projesi ” kapsamında  tüm Adalar’da bulunan öğrenci ve vatandaşlarımıza yönelik, Pazartesi ve Çarşamba günü Büyükada’daki Adalar  İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde bulunan TIR aracında, UZMAN Personel tarafından bilgilendirme yapacak.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.