Adalar İlçe Emniyet Müdürü değişti

Adalar İlçe Emniyet Müdürü değişti
Yayınlama: 20.01.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:38
A+
A-

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan il içi tayinleri belirledi. Buna göre, 19 ilçe 41 şube ve 31 il emniyet müdür yardımcılığı için yeni görevlendirme yapıldı. Bu kapsamda Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Murat Bingöl atandı

Adalar İlçe Emniyet Müdürü değişti
İstihbarat Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı kaldırılarak, bu görev direkt olarak Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan tarafından yürütülecek. Ayrıca, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlerinde bir değişiklik yaşanmadı.

İSTANBUL 3 BÖLGEYE AYRILDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü kendi bünyesinde İstanbul’u A-B-C olarak üç bölgeye ayırdı. Her bölgede bulunan ilçelerin başına da birer il emniyet müdürü yardımcısı atadı. A Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak Atalay Bahar, B Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu olarak Sinan Kökten, C Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak ise Oğuz Çuhadar atandı.

 
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bu atamalara göre 34 Emniyet Müdür Yardımcısı ile görev yapacak. Buna kapsamda Adalar İlçesi yardımcısı olarak Kıvanç Demir (Kartal, Sultanbeyli ve Adalar İlçe Emniyet Müdürlükleri), atandı.

 
Peki Murat Bingöl kimdir?

 
Yeni Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl 11 Kasım 1974 Gaziantep Islahiye doğumlu. Kendisi gibi babası da memur olduğu için ülkenin farklı noktalarında büyümüş bir devlet görevlisidir. Evli ve iki çocuk babası olan Bingöl koyu bir Fenerbahçeli ve Fenerbahçe Spor Kulubü Kongre Üyesi. Polis koleji ve Polis akademisi mezunu olan Bingöl’ün ilk görev yeri Mersin oldu. Sırasıyla Karakol Amirliği, Asayiş Şube Amirliği yapmıştır. Şark görevini ise Şırnak’ın Silopi ilçesinde terörle mücadele amiri olarak yapmış. 2008 yılında İstanbul’a atanan Bingöl ilk olarak Bayrampaşa ardından da Sultangazi Terörle Mücadele Büro Amirliği görevinde bulunmuştur. 17 Aralık operasyonunda Organize Suçlarla büro Amirliğide yapmış  bingöl  ‘Paralel Yapı’ ile 2 yıl mücadele etmiştir.

 
2 seneye yakın Çevik Kuvvet Şube Amirliği de yapan Bingöl, Gezi Olayları esnasında polis ekibinin de başında yer almış bir isimdir.

 
Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl’e ve ekibine yeni görev yerinde ilçemiz adına başarılar dileriz.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.