Adalar İlçesinde bir inşaat furyası yaşanıyor

Adalar İlçesinde bir inşaat furyası yaşanıyor
Yayınlama: 18.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar Belediyesinin göz yumduğu, başkanının ve yardımcısının ne uğruna izin verdiği belli olan bu inşai çalışmalardan çıkan inşaat atıkları ve molozlar Adaların her tarafını sarmış durumda.

Adalar İlçesinde bir inşaat furyası yaşanıyor

İmar Müdürlüğünün nasıl çalıştığını, milleti haraca bağladığını, belediyedeki imar çetesini bir kenara bırakalım bu inşaat çalışmalarının kimden izin alınarak yapıldığı, görünenin basit onarım olmadığı, komple bir inşaat çalışmaları olduğu, bundan dolayı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan izni olup olmadığı, bunun en yeni örneğinin Burgazadası’ndaki CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman’ın yaptığı skandal inşaata görüyoruz.

Adalar Belediyesi Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Engin Çelik’in başı çektiği bu imar/kaçak inşaat başıbozukluğunun nereye kadar devam edeceği, bir İmar Planı olmayan Adalar İlçemizdeki bu inşai çalışmaların neye göre yapıldığı ise merak konusu.

Temiz hava almak isteyen ve yürüyüş yapan Adalılar için bu görüntüler artık doğal karşılanmaya başlandı. Turistlik bir ilçe olan Adalara bu görüntüler yakışmıyor. Kaçak inşaatların son zamanlarda Adaları moloz cehennemine çevirdiğinden vatandaş hem yazın hem de inşaat yasağının başlayacağı 15 Haziranı iple çeker oldu. Bakalım Adalar Belediyesi kendi koyacağı inşaat yasağına kendi uyacak mı?

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.