Adalar Kaymakamı devreye girdi, tehlike giderildi

Adalar Kaymakamı devreye girdi, tehlike giderildi
Yayınlama: 17.10.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Büyükada Asaf Derviş sokakta bulunan yan yatmış direğin tehlike yaratığını bir önceki haberimizde okurlarımızla paylaşmıştık.

Adalar Kaymakamı devreye girdi, tehlike giderildi

Büyükada’dan WhatsApp Haber-İhbar Hattımıza gönderilen Büyükada Nizam Mahallesi Asaf Derviş sokakta bulunan Türk Telekom’a ait hatlarının geçtiği yan yatmış direğin tehlike yaratığını, çocukların üstüne çıkıp atlayıp oyun oynadığını ve direk çocuklar için yaralanma ve can kaybı riski taşıdığını belirtmiştik.

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan devreye girdi

Bir senedir bir çok kez Türk Telekoma, İBB Beyaz Masa’ya şikayet edilmesine rağmen hiç bir önlem alınmayan bilhassa çocuklar için tehlike yaratan direk, Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan’ın devreye girmesiyle düzeltilerek herhangi bir yaralanma ve can kaybının önüne geçildi.

Hatırlanacağı üzere mahalle sakini bir adalı: Bir senedir defalarca Türk Telekomu aramamıza rağmen gelip yapmıyorlar. Direk tehlike yaratıyor. Her an düşme tehlikesi bulunuyor. İBB Beyaz Masayı aradık, ‘ilgilenmiyoruz BTK ‘yı arayın’ dediler. ‘BTK’yı aradık, mail atın şikayet hattına’ diyor. Biri zarar görünce mi yardım edecekler? demişti.

Mahalle sakinleri ise, Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan’ın devreye girerek bir senedir hiç bir işlem yapılmayan direği düzelttirip gerekli önlemleri aldırmasından ötürü teşekkür edip: “İyi ki Kaymakam bey var” dediler…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.