Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, gençlerle çevrimiçi bir araya geldi

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, gençlerle çevrimiçi bir araya geldi
Yayınlama: 19.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

Adalar kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, pandemi koşulları nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını lise öğrencileri ile birlikte çevrimiçi program ile kutladı.

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan gençlerle çevrimiçi bir araya geldi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşe Vural, Okul Müdürü Çağatay Varalan bir kutlama programı düzenledi. Pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi gerçekleşen kutlamada Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan gençlerle bir araya geldi.

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa AYHAN’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

19 Mayıs 1919, milletimizin zaferlerle dolu tarihinde, yazılacak yeni bir destanın başlangıç günüdür. Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK Samsun’a ayak basarak Milli Mücadeleyi başlattığı bu günü, Türk Gençliğine bir bayram olarak armağan etmiştir. Bu durum gençliğe verdiği önemin en büyük göstergesidir.

Sevgili gençler;
Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği ve korunması   
istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli görev ve  amacımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Başar’ın çelenk sunumu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Başar, Büyükada Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.