Adalar Veterineri Mustafa Ün: “O….. Çocukları”

Adalar Veterineri Mustafa Ün: “O….. Çocukları”
Yayınlama: 09.05.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar Belediyesi Veterineri Mustafa Ün twitter hesabından paylaştığı bir twette Adalar’daki hayvanseverler için söylediği sanılan,” Pes etmiyorum o…… çocukları” dedi.

Adalar Veterineri Mustafa Ün O..... Çocukları

Hayvanseverler, Adalar Belediyesi’ni sahipsiz hayvanlarla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmesi konusunda üç senedir ikna etmeye çabalıyor. Adalar Belediyesinin veterinerlik kliniğinin ilaç ruhsatı yok çünkü kliniğin gayri hijyenik ortamı ve ilaçların uygunsuz koşullarda muhafaza edilmesi nedeniyle Aralık 2019’da ilaç ruhsatı iptal edildi. O günde bugüne geçen sürede Adalar Belediyesi, ilaç ruhsatını geri kazanmak için gerekli adımları atmadı. Bu doğrultuda, Adalar Belediyesi, İstanbul’un 39 ilçesi içerisinde, ilaç ruhsatına sahip olmayan tek belediyesidir. Diğer yandan, veterinerlik birimi personelinin Ada halkından “bağış” ya da “hizmet bedeli” adları altında makbuzsuz ve kayıtsız şekilde paralar topluyor olduğu, Belediye yönetimine defalarca bildirildi. Yönetimin hareketsiz kalması üzerine, Savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Pes etmiyorum o….. çocukları

Gelişmeler üzerine alkollü olduğu sanılan Adalar Veterineri Mustafa Ün hakaret ve tehdit içeren bir tweet paylaştı.

Ün kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda. “Çarpışmadan ölmek, kanatmadan kanamak, kol almadan parmak vermek haram olsun bana… dalımı kıranın kökünü sökmek hak bana” diyerek tehditler savurdu.

Paylaşımı yaparken alkollü olduğu tahmin edilen kabadayı veterinerin yaptığı paylaşımda tehdit bir yana, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme ve aşağılama suçlarını işlediği belirtiliyor., Ün’ün bir süre sonra u dönüşü yaparak twetini silmesi bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Ufuk Kefeli dedi ki:

    Bu adalarda hiç mi müspet faaliyet yok. Insaf yahu sizin trollerden farkınız kalmamış.
    20 senedir halledilmeyen fayton cetesini CHP iki senede halletti. Hayvanseverler utansın.
    Gazeteniz okunsun istiyorsanız objektif ve gercek yayin yapın.

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    Faytonlar kalktı imar rantının önü açıldı. Faytonlar kalktı 1500 at ölüme mahkum edildi. Sigortasız , tescilsiz çin işi oyuncak akülüler ile tehlike saçan ulaşım sistemi devreye girdi. Şahsi akülü araçlar vızır vızır çalışmaya devam ediyor. Kiralık bisikletler meydanda, çarşıda yasak tanımadan çarpa çarpa ilerliyor. İşgaliye deseniz ziyadesiyle devam. Çöpleri ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. Rüşvet mi dediniz valla belgem yok. Evet cehape iki senede halletti.

  3. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Duyan gören engelleyen yok. Çınar caddesi SAKARYA SOKAK başı korsan araçların kalkış ve yolcu indirme bibdirme yeri oldu.
    Belediyenin beyaz masasına yapılan şikayetler de hiç bir işe yaramıyor. Sokak aralarında fazla sefer yapabilmek için çok hızlı elektrikli kullanılıyor. Bunlar ne zaman engellenecek.
    Ada cadde ve sokaklarımız yayalar için teklike saçan bir alana dönüştü. Yetkikiler uyuyor, sesimizi hiç kimse duymuyor.