Adalar’da başıboş köpekler yüzünden yolda yürümeye korkan korkana!

Adalar’da başıboş köpekler yüzünden yolda yürümeye korkan korkana!
Yayınlama: 03.07.2023
Düzenleme: 03.07.2023 18:24
A+
A-

İlçemiz genelinde sokak köpekleri sorunu bir türlü bitmiyor. İlçemizde sokak köpekleri hakkında şikayetler gelmeye devam ediyor

Adalar’da yaşayan vatandaşlar sokaklardaki başıboş köpeklerden bir hayli dertli. Başıboş köpeklerinin çocuklara saldırdığını belirten vatandaşlar “Konuyu belediyeye bildiriyoruz ancak hiçbir sonuç alamıyoruz. Köpek sorunu aylardır devam ediyor, kimse ilgilenmiyor. Bu sorunun çözümünü bekliyoruz” dedi.

Büyükadalı bir vatandaşımız: “Halk köpek barınağının önünden geçemiyor…Sokak köpeklerinin saldırılarına maruz kalıyorlar…Barınağın hemen yanında bu kadar başı boş köpeğin olması, belediye ne iş yapıyor acaba dememize neden oluyor?”dedi.

Sürü halindeki köpekler özellikle çocukları ve kadınları korkutuyor. Başıboş köpekler saldırmadıkları zamanlarda bile vatandaşlar korku dolu anlar yaşıyor. Büyükada Büyüktur da köpeğini dolaştırmak isteyen vatandaşa saldıran köpekler cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokakta sürü halinde olan köpekleri görenler yollarını değiştirdi. Vatandaşlar bu durumun önüne geçilmesini istiyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.