“Adalar’da elektrikli ulaşım konusunda memnuniyet sağladık”

Birleşimde 2020 Yılı İETT Faaliyet Raporu Genel Müdür Alper Bilgili tarafından meclise sunuldu. SALGIN ŞARTLARINA UYGUN HİZMET VERİLDİ …

“Adalar’da elektrikli ulaşım konusunda memnuniyet sağladık”
Yayınlama: 27.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Birleşimde 2020 Yılı İETT Faaliyet Raporu Genel Müdür Alper Bilgili tarafından meclise sunuldu.Adalar'da İETT'nin elektrikli araçlarının izin süresi Haziran ayında bitiyor!

ADALARDA ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

Adalar ilçesinde hizmete giren elektrikli araçları anımsatan Blgili, “Adalar’da elektrikli ulaşım konusunda, ilçede yaşayan yaşayan ve ziyaret eden yolcularımızın ihtiyaçlarına cevap vererek yüksek oranda memnuniyet sağladık” ifadelerini kullandı. 2020 yılında fırsat eşitliği ilkesiyle pek çok kadının kurumda görev almaya başladığını paylaşan Bilgili, konuşmasına şöyle devam etti:

“Fırsat eşitliği, sürdürülebilir bir büyüme ve kalkınma için çalışma hayatında daha fazla kadın iş gücünün olması gerektiği inancıyla, Adabüslerimiz’de kadın şoför istihdamına öncelik vererek, daha önce istihdam edilen kadın otobüs şoförlerimize ek olarak Adabüslerimizde çalışmak üzere 30 kadın sürücü personel istihdamı sağladık” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.