Adalar’da engelli vatandaşlara işkence gibi uygulama

Adalar’da engelli vatandaşlara işkence gibi uygulama
Yayınlama: 19.11.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Adalar’da büyük paralar harcanarak yapılan elektrikli bariyerler engelli vatandaşlara sorun çıkartmaya devam ediyor…

Elektrikli araçların, Adalıların yoğun olduğu bazı sokak ve caddelere girmemesi için yapılan ve büyük bir maliyeti olan bariyerler, engelli vatandaşlarımızın kabusu oldu. Yoğun olan sokak ve caddelere akülü araçların girmemesi için yapılan bariyerleri ise akülü araçların sahipleri bir süre açılmasını bekledikten sonra yoluna devam ediyor. Bazı yerlerde ise hiç açılmıyor.

Tekerlekli sandalyeli bir engellinin sandalyesinden kalkıp vatandaşlara tutunarak bariyerleri geçmeye çalıştığı anlar görenlerin yüreğini parçaladı. Bölge sakinleri, bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Emre Sarıgül dedi ki:

    Ya bu ada gazatesi kadar boş bir gazete var mı adaları esnafları taniticagina bariyerle uğraşıyor resimde oradaki akuluyu kaldırın teyzem rahat geçer ama karalama devamke beni de yazar yapın şu gazeteye ya

  2. Eren Yıldırım dedi ki:

    9 yıldır omurilik felciyim. Bu sebeple akülü sandalye kullanıyorum ve hiçbir şekilde ayağı kalkamıyorum. Sandalyem 100 kg bende 80 kg’yim. Sevgili emre sarıgül telefon numarasını aşağı bıraksın. Adaya gittiğim zaman ararım. Gelip beni kaldırarak oradan geçirir. Bu arada sevgili Ada gazetesine duyarlı tavrından ötürü teşekkür ederim.

  3. Ilhan şen dedi ki:

    Çok ama çok önemli bir konu. Boş insanlar medeniyetin ve gelişmişliğin engellinin yaşlının yaşam standartlarını yükseltmek ile alakası olduğunu algılayamaz.Avrupa japonya neden bu seviyede? Sosyal anlayışın ve zekanın küvvetinden dolayı Tabii ki.