Adalar’da eş zamanlı alkol denetimi yapıldı

Adalar’da eş zamanlı alkol denetimi yapıldı
Yayınlama: 29.12.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Türkiye’de son günlerde sahte içkiden ölen vatandaşlarımızın artması üzerine Adalar’da geniş çaplı alkol denetimi yapıldı.

Adalar’da eş zamanlı alkol denetimi yapıldı

27/12/2021 günü Adaların genelinde eş zamanlı yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

BÜYÜKADA

Büyükada’da bulunan kurumsal market zinciri olmayan alkol satışı yapan tekel ve marketlerde alkollü içki denetimi saat 14:00 itibariyle başladı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Büyükada’da 16  kurumsal market zinciri olmayan alkol satışı yapan işyeri kontrol edildi.

HEYBELİADA

Heybeliada’da bulunan 9 kurumsal market zinciri olmayan alkol satışı yapan işyeri 14.00 itibarıyla kontrol edildi, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

BURGAZADA

Burgazada’da bulunan kurumsal market zinciri olmayan alkol satışı yapan tekel ve marketlerde alkollü içki denetimi 14.00 itibarıyla yapıldı, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı

KINALIADA

KINALIADA dahilinde bulunan kurumsal market zinciri olmayan alkol satışı yapan tekel ve marketlerde alkollü içki denetimi saat 14:00 itibariyle başladı, yapılan uygulamada 8 işyeri denetlendi, TAPDK belgelerinin olduğu anlaşıldı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı  

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.