Adalar’da haşere ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor

Adalar’da haşere ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor
Yayınlama: 12.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Adalar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adalar İlçesi’nde haşere ile mücadelesi son hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda İBB Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Adalar Belediyesi hijyen ve haşere ilaçlama çalışmalarına başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların açık alanlarda ve evlerinde daha rahat şekilde vakit geçirmelerini sağlamak ve haşerelerin verdiği rahatsızlıkları en aza indirgemek için çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Adalar Belediyesi ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Asya Kaplanına geçit yok

Bilhassa son zamanlarda iklim değişikliği nedeniyle Adalarımızda boy gösteren ‘Asya Kaplanı’ sivrisineklerin tamamen temizlenmesi amaçlanıyor. İlaçlama işlemleri aralıksız devam edecek. İlaçlama işlemleri Büyükada ve Heybeliada’da devam ediyor. Buralarda ilaçlama işlemleri bittikten sonra Kınalıada ve Burgazada ilaçalaması yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) temizlik ekipleri ise Heybeliada ve Kınalıada da göreve başladı.

Limon satan Azerbaycanlı Ali Adalar’da

Bilhassa Rusya’da limon satarak gündeme gelen Azerbaycanlı işportacı Ali Adalar’da görüntülendi. YouTube’de çekilen videolarla Dünya da fenomen durumuna gelen Ali, Adalar Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Resul Can ile fotoğraf çektirdi. ‘Ali’nin de Adalar’a gelmesiyle işporta da tavan yaptık’ diyen Can’ın yaptığı espri gülüşmelere neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.