İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Kıyı Temizlik ekipleri, Büyükada sahil ve kıyı şeridinde deniz ekosistemini korumak amacıyla detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Adalar’da inşaat yasağı var!!!
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasını kapsayan inşaat yasağı genelgesinde, iklim değişikliğinin de etkisiyle ülkedeki turizm faaliyetinin 12 aya yayıldığı, bu nedenle turizmi olumsuz etkileyecek etkenlere karşı alınacak kararların da yıl genelini kapsaması gerektiği belirtildi.
Yasaklar kapsamında, ağır nakliyat, hafriyat ve harç gibi inşaat çalışmaları yapılamayacak. Sadece çevreye rahatsızlık vermeyecek küçük tadilatlar yapılabilecek. Altyapı çalışmaları ise ilgili kurumlardan izin alınarak yapılabilecek. Yasakların ise 15 Ekim’de sona ereceği belirtildi
Bu yasak videoya bakılırsa Adalar İlçesinde geçerli değil!!!
Ada Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum