Adalar’da kampanya! Belediye ile anlaş ruhsatsız işletmeni aç!

Adalar’da kampanya! Belediye ile anlaş ruhsatsız işletmeni aç!
Yayınlama: 29.06.2024
A+
A-

Triada’nın sahibi N.H. nin sahibi olduğu belirtilen, deniz kenarındaki ruhsatı olmadığı iddia edilen bir işletme yarın açılacak.


İşletmenin instagram hesabından yapılan paylaşımda “madam_nica Hoşbulduk Büyükada…💙 Yarın itibariyle başlıyoruz hafif hafif… Kusurlarımız olursa affola… Heyecanla muhteşem yarınlara, umarız ki hep birlikte…🧿 Oya ve Saada…”

Kusurlarınızı biz affetmiyoruz ama Adalar Belediyesi affetmiş gibi görünüyor. Ne uğruna, nasıl affetti?


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bu yaz itibarıyla ‘Denizler Halkındır’ sloganıyla yeni bir projeye başlanacağını belirterek, “Ne kadar kaçak, işgal varsa, vatandaşın denize ulaşımını engelleyecek ne varsa temizliğe başlıyoruz. Halkın denize rahat ya da ücretsiz ulaşımını engelleyen ne varsa yok edeceğiz” dedi. Sayın Bakanın bu söylemi Adalar’daki ruhsatsız kaçak işletmeler için geçerli mi acaba?


“Denizler Halkındır” sloganıyla bu yaz itibarıyla yeni bir proje hayata geçirileceğini açıklayan Özhaseki, Hatay’dan başlayarak Artvin’e kadar uzanacak sahil şeridinde bir tarama yaptıklarını söyledi.


Sayın Bakan, oralara gitmeden Ada sahillerine bir gelseniz diyoruz. Adalar, ada özelliğinden çıkmış durumda. Sahillerimiz işgal altında. Ruhsat alması imkansız olan işletmeler Adalar Belediyesi sayesinde bu prosedurla uğraşmadan işletmelerini açıyorlar.


Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ve İmar Müdürü Hüseyin Yılmaz;
Yukarıda instagram paylaşımı yapılan ve yarın açılacağı belirtilen işletmenin ruhsatı var mıdır?
Adalar İlçesi’nde ruhsatsız kaç işletme/plaj/otel/motel vs. vardır?
Ruhsat alması mümkün olamayan bu işletmelere ne uğruna izin veriyorsunuz? Adalar Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün son 8 yılda (Zira Yasal Zamanaşımı Süresi) mühürlediği kaç yapı var?
Halen Mühürlü olan kaç yapı var?
Mühürlenen ve kapısında mühür olmayan (belediyenizin tabiri ile PATATES MÜHRÜ) kaç yer var?
Kaç tane yapı tatil tutanağı tutup mühürlemediğiniz yer var?
Kaç tane yıkım kararı aldınız da yıkmadığınız yer var?

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.