Adalar’da kan bağışı seferberliği

Adalar’da kan bağışı seferberliği
Yayınlama: 27.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Türk Kızılay Derneği İstanbul Büyükşehir Şube Başkanlığı Adalar’da kan bağışı organizasyonu düzenledi. Adalar Kaymakamlığı organizasyona tam destek verdi.

Adalar’da kan bağışı seferberliği

Türk Kızılay Derneği İstanbul Büyükşehir Şube Başkanlığı ve Adalar Şube Başkanlığı Adalar’da kan bağışı organizasyonu düzenledi.

Büyükada’da kurulan kan bağış noktasında gerçekleşen ve katılımı yüksek olan organizasyona, Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Adalar İlçe Emniyet Müdürü Gülseda Torun, Ak Parti Adalar İlçe Başkanı Sina Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Adalar İlçe Başkanı Suat Vural, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Türk Kızılayı Adalar Şube Başkanı Nesrin Sağlık Deriş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: Türk Kızılay Adalar Şube Başkanlığı olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına Adalılar olarak göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğinize teşekkür ediyoruz, kan bağışı kampanyalarımızı tüm Adalarımızda önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz ve birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için demeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Adalar’da kan bağışı seferberliği

Kan stoklarının kritik seviyeye düşmesinin ardından ülke genelinde başlatılan kan bağışı seferberliği devam ediyor. Adalar’daki etkinliğe üç araba ile destek veren Kızılay, önümüzdeki aylarda da etkinliklere devam edecek. Büyükadalı bir vatandaşımız: “Aldığımız her nefesin sayılı olduğu bu hayatta, Türkiye’nin farklı köşelerinde bulunan insanların hayatlarına dokunabilmek ve onların hayatlarına sağlıkla devam etmelerini sağlamak için vesile olmak harika bir duygu. Bu iyilikleri buluşturarak insanlara ulaştırıp, bize de bu fırsatı veren Kızılay’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Yorucu geçen ve sıcağın altında görevini yapan Türk Kızılayı Adalar Şube Başkanı Nesrin Sağlık Deriş’in dinlenmek için araç merdivenine oturması kameralara yansıdı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.