Adalar’da kar ve tipiye rağmen sokak hayvanları yalnız bırakılmıyor

Adalar’da kar ve tipiye rağmen sokak hayvanları yalnız bırakılmıyor
Yayınlama: 19.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalar’da kar yağışından etkilenen sokak hayvanları unutulmuyor. Soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarına yılmadan mama desteği sağlanmaya devam ediliyor.

Adalar'da kar ve tipiye rağmen sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan önderliğinde, Adalar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dr. Feramis Çiftçi koordinesinde yürütülen çalışmalarda, Adalar İlçe Emniyetine bağlı polisler, HAYDİ, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleriyle beraber soğuk hava koşulları nedeniyle mama bulmakta zorluk çeken sokaktaki can dostlarımıza mama dağıtıldı.

Adalar'da kar ve tipiye rağmen sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Ekipler kardan adama döndü

Ekipler, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçede birçok noktada bulunan mama ve beslenme odaklarına düzenli aralıklarla mama takviyesini sürdürüyor. Yoğun kar yağışının etkili olduğu bu günlerde zor şartlar altında fedakarlık yaparak sokak hayvanlarını elleriyle besleyen ekipler, hayvanların besin bulamayacakları noktalara mama dağıtımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

İstanbul Valisi çalışmalara destek verdi

İstanbul Valisi  Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Hemşehrilerim, Yazdıklarınızı okuyorum, hiç merak etmeyin. Şehrimizin sakinleri Can dostlarımızı bu soğuk havalarda unutmadık. Ekiplerimiz onların ihtiyaçlarını karşılamak için İstanbul’un her yerinde. Lütfen, sizler de bir kap mamayı eksik etmeyin…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.