Adalar’da lavanta kokusu yerine çöp kokusu!

Adalar’da lavanta kokusu yerine çöp kokusu!
Yayınlama: 02.08.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar’da çöp birikintileri vatandaşları bezdirdi. 19-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Lavanta Günleri, toplanmayan çöplerin gölgesinde kaldı. Toplanmayan çöplerden yükselen pis kokular, lavanta kokusunu bastırdı. Vatandaşlar çöplerin acil kaldırılmasını istedi.

Adalar'da lavanta kokusu yerine çöp kokusu!-100292

Başta çöp olmak üzere bir çok skandalla gündemden düşmeyen Adalar Belediyesi 19-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen ‘Lavanta Günleri’ toplanmayan çöplerin gölgesinde kaldı. Adada yaşayanlar ve ziyaretçiler, Lavanta kokusu diye sıcaklığın da etkisiyle biriken çöplerden çıkan pis kokuları solumak zorunda kaldı. Daha öncede benzer görüntülerin ortaya çıktığı Adalar’da, belediye çöp konteynerlerinde biriken çöpleri toplamakta yetersiz kalmış, sosyal medya hesaplarından tepki gösteren Adalılara Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül yine sosyal medya hesabından cevap vermiş, “kim bu çöpü almayan yetkili” diyerek adalılarla dalga geçer gibi cevap vermişti.

Adalar'da lavanta kokusu yerine çöp kokusu!-100292

Adalar’da temiz bir tuvaletin yapılamaması, şaibeli bir bütçeyle ihya edilen Büyükada’daki umumi tuvaletin insan sağlığını tehdit etmesi artık kasten açılmadığını düşündüğümüz Kınalıada’daki umumi tuvaletler, sayfiye ve turistlik yer olan Adaların yollarına atılan inşaat atıkları, çöpler Ada sakinlerini asli görevi çöp toplamak olan Adalar Belediyesi’nin ne iş yaptığını merak ettiklerini sorusunu sormalarına neden oluyor. Adalılar, bu işi yapamıyorlar diye destek için Adalara gelen İBB’nin ise durumu düzeltemediğinin altını çizdiler.

Adalar'da lavanta kokusu yerine çöp kokusu!-100292
Adalar'da lavanta kokusu yerine çöp kokusu!-100292

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Anonim dedi ki:

    Adalarda CHpnin cenazesini kaldırın daha iyi bir iş yapmış olursunuz.