Adalar’da lodos etkisini sürdürüyor

Adalar’da lodos etkisini sürdürüyor
Yayınlama: 30.11.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar’da dün akşam ve bugün de etkisini sürdüren fırtına ve şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi, binaların çatıları uçtu.  Adalar’da rüzgarın hızı100 km ulaştı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, lodos nedeniyle saat 23.00’ten yarın 18.00’e kadar motokuryelik yapılamayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılamayacağını açıkladı.Yerlikaya’nın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: “İstanbul’da hayatı olumsuz etkileyen lodos ve fırtına nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, bugün saat 23.00’ten yarın 18.00’e kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter’lar kullanılmayacaktır.” 

İstanbul Valiliği, kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yarın 1 gün süreyle “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı. Valilik’ten yapılan açıklama şöyle:”Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden alınan son verilere göre; ilimizdeki kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın, bu gece yarısına kadar 90-110 km/sa hızda devam ederek gece saatlerinden itibaren hızını biraz azaltacağı ve yarın saat 18.00’e kadar 70-90 km/sa hızda sürdüreceği tahmin edilmektedir.

Bu arada Adalara yapılan tüm seferlerin iptal edildiği belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.