Adalar’da oturanlar İstanbul’a ulaşımı bedava yapacaklar

Adalar’da oturanlar İstanbul’a ulaşımı bedava yapacaklar
Yayınlama: 08.03.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım canlı yayında, “Adalar’da oturanlar İstanbul’a ulaşımı bedava yapacaklar” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk’te, İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

“ADALAR’DA OTURANLAR İSTANBUL’A ULAŞIMI BEDAVA YAPACAKLAR”

Binali Yıldırım: Marmara Otoyolu’nun ilk çıkışı Çekmeköy’de. Burada trafiği çok ciddi anlamda rahatlatmış olacağız. İsterseniz rotayı Adalar’a çevirelim. Yabancılar adalara Prens Adaları diyorlar, Prens Adaları’na prenses lazım. O da adayımız Özlem Öztekin Vural olacak. Adalar’da da bir müjdemiz var. İstanbulkart sahibi olanlar Adalar’a yaz kış, buranın altını çiziyorum. Adalar’da oturanlar adalar arasında ve adalardan ana karaya ulaşımı bedava yapacaklar.

“ADALAR’DAKİ EVLERE “SAĞLIK VE PANİK BUTONU” KOYACAĞIZ”

Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural: Temizlik, ulaşım gibi artık birçok ilçemizin sorun diye saymadığı mevzular bizde sorun haline gelmiş durumda. Artık hizmetsizlikten kaynaklı, gençlerin gelecek görememe, yaşlıların da sağlık meselelerinden dolayı nüfus azalması yaşıyor. Evde sağlık ve panik butonu sistemini geliştiriyoruz. Adalarda sokak hayvanı var. Hayvan hastanesi ve barınağı projelerimiz var. Turisten boğulan yerel halkımızın kendi sosyal yaşamlarını sürdürebilmemiz amacıyla sosyal tesis projelerimiz var. Adalar’da kapalı ve açık spor salonumuz yok. Bununla alakalı çalışmalarımız var. Bedava girilecek plajımız yok. Ulaşım ada içinde çok ciddi problem. Faytonlarımız, akülü araçlarımız, bisiklet yoğunluğu derken çok ciddi iç ulaşım sorunu yaşıyoruz. Bu kademeli ilerleyecek bir proje. Nostaljik bir sayıda atlı fayton bırakacağız.

“FAYTON GÖRÜNÜMLÜ ELEKTRİKLİ ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANACAK”

Binali Yıldırım: Atlar çok hoyratça kullanılıyor. Atlara eziyet etmenin anlamı yok. Fayton görünümlü elektrikli araçlarla sağlanabilir. O geleneği yaşatmak üzere sınırlı sayıda kısa mesafelerde kullanılabilir. Bu hak sahipleri hiçbir kayba uğramadan yeni sisteme geçmiş olacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.